eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 türkiye grand PRİX'Sİ yorum sizin [spo1=grand prixsi][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben gördüm :D boşver takma bunları.. zaten türkçeyi her zaman katlediyorlar :) be calm :-P[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bööle şeyleri görünce aklıma "türksün di mi?" geliyor yaf. bu kadar belli edilmez ki :-p[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Her zaman diyorum seviyorum Türkiye' yi[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 halledilmiş..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 30 Ağustos 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben anlamadım,ne var bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 prix'si[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ne yazacaklardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 grand prix "granpri" diye okunur doğru yazmışlar yani sorun sizde okumayı bilmiyorsunuz[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Prix' i Edit: Grandpri diye okunmaz[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 30 Ağustos 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yanlış olan ne sizce nasıl yazılmalıydı?Prix zaten pıri diye okunuyor pırisi oluyor prix'si yazınca. Edik:Jester önce davranmış. [signature][hline]By The Hammer of Moradin! [Bu mesaj zamo tarafından 30 Ağustos 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 1. türkçe açılamada grand prix die yazmışlar 2. bide grand pirikssi die okunuyo 3.ahmaklık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 grand pri diye okunur diye biliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 X nereye gidiyor peki ya? yutuyorlar mı x i?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: eliptik, 30 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki: 1. türkçe açılamada grand prix die yazmışlar -dünyanın her yerinde öyle yazılır. 2. bide grand pirikssi die okunuyo -hayır grand prisi diye okunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 microsoft sam jester'ın dediğini doğruluyor.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Janitschar, 30 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Grandpri diye okunmaz Emin olmak için Microsoft Sam'a söylettim grandpırii dedi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 grandpri diye biliyorum ama ufakken Lotus oynatırlardı televizyonda , orda priks derlerdi , bi ilginçti o oyun da...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Drigeolf, 30 Ağustos 2005 15:32 tarihinde demiş ki: said: eliptik, 30 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki: 1. türkçe açılamada grand prix die yazmışlar -dünyanın her yerinde öyle yazılır. 2. bide grand pirikssi die okunuyo -hayır grand prisi diye okunuyor. bari tükçe yazsalardı ingilizce zaten yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sonuna si ekleyin bide öyle konuşturun matrak oluyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tam yeni bişi yazıyım diyorum gönderiyorum bi bakıyorum birisi önceden yazmış.10 parmak klavye mi kullanmayı öğrensem napsam.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tamamda mesela internete bakarsan, heryerde,fransızca,almanca bile olsa Grand Prix diye geçiyor.öyle yazmak zorundalar,başka tam o anlamı veren kelime yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 siviller zaten türkçeyi katlediyor. yarı türkçe yarı ingilizce kullanıyor.Bari devlet yapmasın be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yahu,dünya üzerindeki bütün milletler öyle kullanıyor. illa kendi milletinize,devletinize laf edeceksiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Siyaset ve din konusu uzar gider beyler, topic hiç olur[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 microsoft sam jester'ın dediğini doğruluyor.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Janitschar, 30 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: Grandpri diye okunmaz Emin olmak için Microsoft Sam'a söylettim grandpırii dedi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 grandpri diye biliyorum ama ufakken Lotus oynatırlardı televizyonda , orda priks derlerdi , bi ilginçti o oyun da...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Drigeolf, 30 Ağustos 2005 15:32 tarihinde demiş ki: said: eliptik, 30 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki: 1. türkçe açılamada grand prix die yazmışlar -dünyanın her yerinde öyle yazılır. 2. bide grand pirikssi die okunuyo -hayır grand prisi diye okunuyor. bari tükçe yazsalardı ingilizce zaten yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sonuna si ekleyin bide öyle konuşturun matrak oluyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tam yeni bişi yazıyım diyorum gönderiyorum bi bakıyorum birisi önceden yazmış.10 parmak klavye mi kullanmayı öğrensem napsam.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tamamda mesela internete bakarsan, heryerde,fransızca,almanca bile olsa Grand Prix diye geçiyor.öyle yazmak zorundalar,başka tam o anlamı veren kelime yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 siviller zaten türkçeyi katlediyor. yarı türkçe yarı ingilizce kullanıyor.Bari devlet yapmasın be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yahu,dünya üzerindeki bütün milletler öyle kullanıyor. illa kendi milletinize,devletinize laf edeceksiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Siyaset ve din konusu uzar gider beyler, topic hiç olur[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sonuna si ekleyin bide öyle konuşturun matrak oluyor[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tam yeni bişi yazıyım diyorum gönderiyorum bi bakıyorum birisi önceden yazmış.10 parmak klavye mi kullanmayı öğrensem napsam.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tamamda mesela internete bakarsan, heryerde,fransızca,almanca bile olsa Grand Prix diye geçiyor.öyle yazmak zorundalar,başka tam o anlamı veren kelime yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 siviller zaten türkçeyi katlediyor. yarı türkçe yarı ingilizce kullanıyor.Bari devlet yapmasın be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yahu,dünya üzerindeki bütün milletler öyle kullanıyor. illa kendi milletinize,devletinize laf edeceksiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Siyaset ve din konusu uzar gider beyler, topic hiç olur[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar