HealM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet arkadaşlar haumarushta bir türk guildi kurmaya karar verdim seviyeli olsun muhabbet ve ortam amaçlı lvl 60 da yapılacak işler planlanır isteyenler /w healmania guild işi olunca yardımda bulunuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperunl Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 merhaba, ne zaman kuruluyor, senin içinde uygunsa katılabilirim,solo oynamaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yaw homoroş da zaten türk guild i var hemde pati tayfasından[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HealM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi söleyin ona girek ben sıkıldım yani muhabbetsiz çekilmez bu oyun ama o guildden bi haberim yani bi kere bahsi geçti sonucunu bilmiyorum kimle irtibata geçim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperunl Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 EU - Haumarush Realm Başlığı başlıklı bi forum var dün gece benide alın die mesaj attım ama hala cevap yok, aynen bende sıkıldım hep tek hep tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HealM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 alperun nickim healmania msj at hiç olmadı guild kurulana kadar muhabbet falan ederiz sıkılmazsın hem biz bi 5-6 kişilik kadromuz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperunl Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok sağol ben horde oldum ally a geçersem seni bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Horde tarafında bizim kurduğumuz 'Sabbatum' adında bir guild bulunmakta zaten.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 horde tarafında 55 kişilik türk guildimizde mevcut soulsinners adında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar