NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sewdiğiniz en romantik parçayi yazarsaniz sewinirim slow ve baş ağritmiyacak cinsten olmali
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Why I am so Unhappy? / DNTEL Jesus and Mary Chain / Just Like Honey Missy Higgins / Night Minds The Streets / Dry Your Eyes Donna Lewis / Bizarre Love Triangle Tori Amos / Pekçok şarkısı(?) [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
amon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tatu -30 minutes evanescence -my immortal cure -love song omara potuonto -por dignidat[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 rafet el roman - bana sen lazımsın[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Fikret Kızılok-Bu Kalp Seni Unutur mu?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Erkin Koray - Sevince[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace:
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 mariah carey - my all[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 barry white - midnight and you barry white - secret garden elvis costello - i want you charles aznavour - mourir d'amour al green - unchained melody nat king cole - i wish you love frank sinatra - all the things you are tony bennett - the shadow of your smile dinah washington - blue gardenia bunlar kesin olsun ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 six feet under - victim of the paranoid:D eheh şaka bi yana şu an liste çıkaramıcam ama şu an çalan listeye bi göz attım da skid row- i remember you yu bi dene [signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! [Bu mesaj misanthropehus tarafından 12 Ağustos 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Aç dinle Joy Fm - Joy Turk gider Romantik Parça isteğini ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace:
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 accept - breaking up again tool - cry for you[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 don't cry / guns n roses[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
byharper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 r.kelly parçalarının %90nı romantik ve slow dur bi o kadarda anlamlı sözleri ama en güzeli u saved me
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Death Cab for Cutie - Tiny Vessels Evanescence - hello Evanescence - my immortal Evanescence - before the dawn Daniel Powter - bad day[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Head Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beck - everybody's gotta learn sometime blonde redhead - misery is a butterfly gipsy kings - no volvere elliot smith - between the bars disturbed - darkness alakasız ama bunlar aklıma geldi.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 placebo-i know, the crawl, my sweet prince, without you i'm nothing kimindi hatırlayamadım şimdi ama wonderful tonight puhaha aniden esti toni braxton unbreak my heart, spanish guitar hatta ve hatta enrique iglesias&whitney houston could i have this kiss forever ve bu son üçünün tüm şarkıları nerdeyse.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 wonderful tonight eric clapton un[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
555 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 stratovarius - venus in the morning[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 patricia kaas - piano bar bu albumu cek yeter[signature][hline]TOiO
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sting / shape of my heart sertap erener / ask duman / ah[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 rocky votolato - automatic rifle[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 gipsy kings / trista pena eklemeyi unutmusum.[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bana öyle bakma sevgilim Dökerim dişlerini Bakma dedim sana Dökerim dişlerini Yahu bakmasana bana öyle Dökerim dişlerini Ne bakıyorsun sevgilim Dökerim dişlerini Eh benden günah gitti Dökeceğim dişlerini Al işte gördün mü bak Döktüm dişlerini eheh bunun bide şarkısı vardı sanırsam ama bulamıyorum saygıdeğer erdem uygan yazmıştır (:
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Saigon Kick - Love is on the way Scorpions - Still loving you Anathema - One last goodbye (gerçi orjinal olarak bu şarkının aşkla ilgisi yoktur, kanserden ölen anacağızına yazmıştır adamcağız bu şarkıyı ama romantik açıdan dinleyince de çok fena eder adamı)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 akon - mr lonely :P[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !
Öne çıkan mesajlar