Solarid Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 İzmirli akadaşlar ben derim ki bi gün toplanıp bi oyun çewirelim deneyimli dm çıkarsa(ki eminim aranızda bolca vardır) güsel bir oyun olur çıkmazsa da ben dmlik yaparım o zaman daha güzel olur:) katılmak istiyen arkadaşlar [email protected] adresinden ulaşabilirler.[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Solarid Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dm bulundu sadece oyuncular lazımelinizi çabuk tutun ki bi an önce başlyalim[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
rion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 izmire bi geliim (çarş), grşlm sık sık derim. o zamana kadar player bulursunuz ya neyse... sürekli bi oyun olcaksa neden katılmiim demi?, evet evet katıliim.[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla izmirliyim ve frp severim ama gsf sınavları için şu sıralar anadolu turnesindeyim bi sonuç elde edemazsem SEVE SEVE izmire döncem ondan soora ölümüne oyun ölümüne rp...:D[signature][hline]don't panic!
Drognan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eldebaren, senin adın iso namı diğer kurtadam olmasın sakın
Anatole Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bende bi FRP ve RPG severim! Bostanı taraflarındaım!şu anda oyuncu sayısı nedir? tam bir bilgi alabilrsem çok mutlu olurum! tabi sınıları ve ırklarını da alırsam grup çalışması yaparız... bu arada [email protected] u MSN listeme ekledim. ordan konuşuruz ben muhtemelen Forgetten Realms da: Drow Bard Dragon Lance de: Human- Wizard oynarım eğer RPG derseniz onda da varım.nese en kısa zmn da cwp yazınız saygıdeğer FRP ciler
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 varım la :D geleim adam da getirirm[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ne oynancak onu belirtsen? birde hazır eski karakterlerimizi kullanabilir miyiz evetse level sınırı ne olmalı fln
Drognan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oyun günümüzde geçen bir vampir seneryosu aynı zamanda oyun izmir de geçiyor ama sistem olarak Masquerade sistemi değil d20 lik zar sistemi kullanıyoruz Merak ettiğiniz ya da sormak istedikleriniz varsa [email protected] dan ulaşabilirsiniz Not:cıvıtmak gibi alışkanlıkları olanlar varsa eğer boşuna bizi yormasınlar ciddi bir oyun peşindeyiz. [Bu mesaj Drognan tarafından 24 Ağustos 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Drognan tarafından 24 Ağustos 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hemen dünden razıyım ayarlayın hemen geleyim for the FRP :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
rion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 karetsin, vampir mi? valla daa önce hiç oynamadıım için gelemem, özür. keşke bildiimiz fr olsaydı, neyse fr oynadıınız zaman haber lütfen, al bi de tlf: 0532 3078309,rıfat. görüşürüz.[signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 eskilerden buldum cıkardım..16 aralıkta Iyonya cafede saat 13.00 da izmirli frp severler toplanıyoruz..frpnet.net ve frpworld.com dan gelicek arkadaslar da var..herkes davetlidir..:)
venom Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Dragonutopia, Frpnet.net'den Moderator Eshevar iyi arkadaşımdır..Görürsen selam et pls.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Bulustuk ve gayet guzeldi :) izmirdeki fantastik kurgunun gelisimi icin iyi adımlar atıldıgını soyleyebılırım..20 25 kısı kadardık..haftaya pazar tekrar toplanılcak buyuk ıhtımalle..herkesı beklerız :)
Öne çıkan mesajlar