Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İZMİRLİ FRP SEWERLER BU TARAFA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzmirli akadaşlar ben derim ki bi gün toplanıp bi oyun çewirelim deneyimli dm çıkarsa(ki eminim aranızda bolca vardır) güsel bir oyun olur çıkmazsa da ben dmlik yaparım o zaman daha güzel olur:) katılmak istiyen arkadaşlar [email protected] adresinden ulaşabilirler.[signature][hline]ESt Sularus Oth Mithas
Mesaj tarihi:
izmire bi geliim (çarş), grşlm sık sık derim. o zamana kadar player bulursunuz ya neyse... sürekli bi oyun olcaksa neden katılmiim demi?, evet evet katıliim.[signature][hline]name : Yakman
class : priest
lvl : 53
clan : none
server: Beramus
Mesaj tarihi:
valla izmirliyim ve frp severim ama gsf sınavları için şu sıralar anadolu turnesindeyim bi sonuç elde edemazsem SEVE SEVE izmire döncem ondan soora ölümüne oyun ölümüne rp...:D[signature][hline]don't panic!
Mesaj tarihi:
bende bi FRP ve RPG severim! Bostanı taraflarındaım!şu anda oyuncu sayısı nedir? tam bir bilgi alabilrsem çok mutlu olurum! tabi sınıları ve ırklarını da alırsam grup çalışması yaparız... bu arada [email protected] u MSN listeme ekledim. ordan konuşuruz ben muhtemelen
Forgetten Realms da: Drow Bard
Dragon Lance de: Human- Wizard oynarım
eğer RPG derseniz onda da varım.nese en kısa zmn da cwp yazınız saygıdeğer FRP ciler
Mesaj tarihi:
varım la :D geleim adam da getirirm[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
oyun günümüzde geçen bir vampir seneryosu aynı zamanda oyun izmir de geçiyor ama sistem olarak Masquerade sistemi değil d20 lik zar sistemi kullanıyoruz

Merak ettiğiniz ya da sormak istedikleriniz varsa [email protected] dan ulaşabilirsiniz

Not:cıvıtmak gibi alışkanlıkları olanlar varsa eğer boşuna bizi yormasınlar ciddi bir oyun peşindeyiz.

[Bu mesaj Drognan tarafından 24 Ağustos 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Drognan tarafından 24 Ağustos 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hemen dünden razıyım ayarlayın hemen geleyim

for the FRP :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Mesaj tarihi:
karetsin, vampir mi?
valla daa önce hiç oynamadıım için gelemem, özür. keşke bildiimiz fr olsaydı, neyse fr oynadıınız zaman haber lütfen, al bi de tlf: 0532 3078309,rıfat. görüşürüz.[signature][hline]name : Yakman
class : priest
lvl : 53
clan : none
server: Beramus
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Bulustuk ve gayet guzeldi :) izmirdeki fantastik kurgunun gelisimi icin iyi adımlar atıldıgını soyleyebılırım..20 25 kısı kadardık..haftaya pazar tekrar toplanılcak buyuk ıhtımalle..herkesı beklerız :)
  • Yeni Oluştur...