Zeroheat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Şu anda 0/5/37 0/13/38 tamemen resto agırlıklı druid yapıyorum. Instancelar dışında en az 2 kişilik grupta bile critical healingler rejuler inanılmaz işe yarıyor ki healinf arttıran itemlarla feci oluyor. Dps i az olduğu ve heal aggro çektigi için genelde geriden combat takip edip aggro alıncada ayıya dönüşüp frenzied regenle kurtulmak instancelarda hem partynin hemde kendi ömrümü arttıyor. Solo yaparken cat formu kullanıyorum ama ondan önce moonfire fearie fire atıp dönüşüyorum en ideali ve hızlı dps o şekilde veriyorum. 60 da en son talent feral charge ı alıcam o zaman healing deil ayı ağırlıklı olursamda furor ile rage alıp charge ile girip vs vs gibi bir sürü etkinliği var druidin. Bence oynanması çok zevkli ve tam bir takım oyuncusu eğer bu tarz oynamayı sevmiyorsanız ve az dps var bu ne bee diyecekseniz sakın açmayın vaktinize yazık olur. Ayrıca bir noktadan daha bahsedicem natures swiftness ı cok kritik ealing touchlar için saklayın ve innervateide combat uzayıp 6k mananız tükenince aktive edin(şuan 4.3k mark ile manam var). P.S bu tarz bir forum önceden açıldı ise kusura bakmayın search ettim bulamadım. GL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar