TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaslar 3 sattır oyuan gıremıorum launcherdan deneyınce logın server faıled dıor exe dendenyınce ıd yı gırıorum 100061 hatsı verıor. ve ben 3 saat once oyundayken eslant tan gecerken dc oldum bı dah gıremdım ama charım sağlamda yanı aradasım acabılıor bense pc de baska char dahı acamıom aklına bı cozum gelen var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aynı şeyden bahsediyorsak 1 haftadır var o sorun. sürekli deneyince olur diicem ama 3 saattir deniyomuşsun. daha geç saatlerde dene ozmn çok rahat girebilirsin. oda olmazsa başka bir sorun vardır o konuda da bilgim yok malesef.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 3 kere oyuu sıldım kurdum yaklasık 20 kere modem resetledım ıp deıssın dıe pc ye sayısız reset attım ama deısım yok 3 sattı gectrı aralıksız denıorum normal net kullanımımda bısey yok sadece KO da bokluk var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ewet KO da b.kluk var...abzen böle oluyor hele akşamları kafayı yiyorum....[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Her oyuna giremeyen TOPİC acıor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende giremıyorum oo diil adamın tekı senın ıd yi patlatıcam die tutturdu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar