pckopat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 MerhabaLar arkadaşLar Ben Bu Forumun Yenisiyim Bugün Üye oLdum Forumu Araştırdım ama Doğru Dürüs Staff Yapımı Hakkında biLgi anLatıLmamış ve BiLgiLi ArkadaşLarın oLduğunu Gördüm Ve Konu Açayım Dedim. BeLki Yardımız Dokunur diye. 2 Şey Sorcam Yardımcı oLursanız Sevinirim... 1.Bende +1 Lik Wizard Staff Var bunu NasıL +6/48 Damage EdebiLirim(Paper Mage iÇin) Yakma ihtimaLi Düşük ŞekiLde. Açıkça Yazabilirseniz Sevinirim. 2.Bide +6/48 DamageLik bir Staffım var Ben Bunu +7/56 Etmek iStiorum NasıL edebiLirim. Şimdiden Tşk. Ederim... iyi ÇaLışmaLar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Arkadaşım bak bu çok kolay bir ilk olarak blessed elemtal scroll alcan sonra +1 den +4 yapcan sonra blessed upgrade scrollan +7 hatta +8 yapcaksın ben hep öle yaptım ve hiç yanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 wiz neki ya aresdeysen yapip verem ben sana ke gelince :D +8[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 server diezse hazırını almak daha mantıklı. onun dışındaki serverları bilmiyorum. upg. olayında en cenabet şahıs ödülünü alan birisi olarak tavsiye vermem gerekirse. bi sürü wizard al sonra onları cus la +3 yap. şanslıyım diyosan +4 e de zorlayabilirsin ama çogu durumda bu daha masraflı oluyor. +3ten yada +4 yaptıysan +4 ten sonra nus basıp +6 yap. +7 yi busla yapman gerekiyor aksi takdirde hepsi yanabilir. nuslada olur ama pek tavsiye etmem gereksiz masraf yapmış olursun. +7 için bikaç tane +6 yap sırayla bas yada enteresan inançların varsa onları uygula. 5 tanesinden 1 tanesi olur herhalde +7 tabii olmayadabilir.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi 25 tane wizard al nusla paso busla yap +7 kaç tane olursa olsun sonra busla bi daha +8 olsun =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yawaş Olsun +8 Bus La +8 Olurmu Kine Saçmalamayın O Zmn +9 a Da Bus La Bas +10 a Da Artık Zahmet Edip De Bı Trina Alırın....:O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 +7 kullanmak istiyosan hazırını al derim hiç risk ve sıkıntıya girmeden ama yaklaşık 5m kâr verirsin adama ucuza satıosa.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bende Para oLsa Zaten Uğraşmam YapanLAr +6/48 Damage Bir Staffın MaLiyeti 3.5 m oLDuğunu SöyLüyor. Bende Yap Sat işine Girip Para kazanıp +7 Staff alabilirim böLeLikLe. Cyhper de TakıLıorum +7 Staff 25 30 m Civarında +6 İSe 10 12 15 m diye değişior.Açıkçası YapıLışını yinede öğrenmek istiorum Bİde Kağıt iSimLerini Açık Yazabilirseniz Sevinecem. Pek Anlamam KağıtLardan Hiç Denemedim. Oyun İfadeLeri itemLeri Hakkında Pek BiLgim yok. İyi ÇaLışmaLar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bus=blessed uprage scrolll patlat kırmızı bes=blessed elementall scroll patlat sarı cus=cursed uprage scroll kırık kırmızı nus=uprage scroll ne patlak ne kırık kırmızı kağıt türkçeye bak ajdabda[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: pckopat, 30 Ağustos 2005 11:01 tarihinde demiş ki: Bende Para oLsa Zaten Uğraşmam YapanLAr +6/48 Damage Bir Staffın MaLiyeti 3.5 m oLDuğunu SöyLüyor. Bende Yap Sat işine Girip Para kazanıp +7 Staff alabilirim böLeLikLe. Cyhper de TakıLıorum +7 Staff 25 30 m Civarında +6 İSe 10 12 15 m diye değişior.Açıkçası YapıLışını yinede öğrenmek istiorum Bİde Kağıt iSimLerini Açık Yazabilirseniz Sevinecem. Pek Anlamam KağıtLardan Hiç Denemedim. Oyun İfadeLeri itemLeri Hakkında Pek BiLgim yok. İyi ÇaLışmaLar... Kusura bakma :( ama kimse almaz +6 wiz çok zor[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Cus iLe Yapıyım dedim +1 den +3 iLk seferde GittiLer :D Demek ki Hepsine Nus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar