icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 3 saatten beri pc başındayım nerden baksan 100 veya daha fazla denedim artık otoreflex oldu farkında olmadan basıroum launcher a ama hala 10061 dio bu şimdi kafa atıyorum ekrana[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim icin iki kere daa at.. bende aticam ama notebook cok pahali yaw..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 simdi girdi lanet sey...[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
HtmN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben hiç dc yemeden giriyorum ama int. cafelerde girmek çok zor oluyo bağlantıyla ilgili sanırım[signature][hline]Nick::Hitman_TR lvl:::LvL 61 elemantal Lord Clan:Şehitler_Ölmez
Öne çıkan mesajlar