t_mer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bugün bi arkdan trade ile kalkan alacaktım. o pazardan bullmuş bi tane round kite shield +6 defens var ax felan neyse ikimzide trade bişeyler koyduk. kabul ettikten sonra bana kalkan gelmedi. ve kalkan arkadaşımda da yoktu. ben dupe den şüpheleniyorum. acaba dupe item midir. bide arkadaş çok ucuza almış 70k kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 araya girmiş o kalkan[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bende düp denerken 2 tane kukrym vardı. Arada kalmıştı 2 kukry de:D bidaha da bulaşmadım o işlere :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t_mer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nasıl arada kaldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bug bulan kisiye ne denir? ii bug yedin... :D[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
t_mer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sorma gitsin ya üzerimdeki chitinleri verirdim ama onu asla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: electroreflex, 29 Ağustos 2005 23:28 tarihinde demiş ki: bug bulan kisiye ne denir? ii bug yedin... :D *alkış*[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HtmN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Onlar arada kalmış geçmiş olsun gm almıştır belki çok beyenip :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar