Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya konu yazılarında warrior a baktım ama voker olmak için 45 e kadar defance vericez peki 2. skill oalrak ne vericem ben atack mı veriyim[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 voker olursan bence attack ver apos falanda kasabilirsin ama gerçek provklar defencepasion veriyor nedenini bilmiyorum :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hangisini verem şimdi passison mu[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 45 Voke Wer Gerisi Attack Wer Kı Bu Sen LvL 60 Olduunda Attackın 57 Olcak Demektır Sora Deişirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tamam sagolun[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 +1[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cıtınları giyicek kadar str ver gerisini ho ye ver skiller bi işine yaramaz apoş da ztn keser partydekıler[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 94hp ver gerisini str 60 dan sonra restat derdin olmaz kalkanla hp itemlerla falan healt bonus alırsın extradan ;)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: asiiiiiiiii, 29 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: cıtınları giyicek kadar str ver gerisini ho ye ver skiller bi işine yaramaz apoş da ztn keser partydekıler işte senin gibi zihniyetler yüzünden türkleri ezik ve büzük diyolar...!!!!!!!!!!!!ne demek partidekinler keser..gavurlar boşuna fuk leachers demiyo!!!!..lolzzsiz beleşçiler yarın 60 olunca 60 oldum bla bla dersiniz ama czde pısarsınız.... NOT:::::leachers=beleşçi.....,...vb.[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 29 Ağustos 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 birader ben voker diilim ama alayı ole yapıo[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben provokerken cleave kullanıyodum çoğu adamda öle kullanıyor herkes defence warrior herkes hp bassa full aposa dmg vermese kim kesicek bu aposu ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 apos partisinde genellıkle 3 adam harbi saldırıo 2 si fıss biri mana derdi biri defans adam elıne halberd alır raptorum var der ama ben ole diilim kardes gund 5 m en az oda pot parası veriyorum[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 archerken lvl kasmak için party bulamıyodum cz de potla troll dönüyodum günde 700 den fazla hp pot 1000 den fazla mp pot harcıyordum :S[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben sade aposta giden potu soluyorum[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende sadece troll de =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ya bu adam harbi salak ya sordugu soruyo bakarmısınız ben voker olcam 45 kadar defans verıyorum 2.skıll olarak neye verıyım a.q ıstedıgıne ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 darknes sana kör birisi karsıya gecmem icin yardım edermısın dese sen ona salak salak salak karsıya bile gecemıyosun diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tekno cagin genclik sendromu ; -yavrum buyuyunce ne olacan -provoker olacam baba, estlant, harpy, cz, temple ahuahua -hanim oglan'a bi haller oldu bi doktora neyin gotursek -yok baba ne doktoru, mage olurum o zaman raat olun siz...[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 darknes açtığın salak topicleri unuttun millete mi sataşmaya başladın[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 olurmu adam ogrendi oyunu unuttu civcivli zamanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yazık bu darkness denen şahsiyete gerçi ourken güldüm resmen ahh ahh ne oldugunu unuturlar bu insanlar net aleminde çapulcular bile kral olur eski günlerini unuturlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar