elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben bu oyundan saveimi nasıl alıcam? Bilgisayara format atıcam da, savein de backupını almak istiyorum, yol yordam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 download listemde ama oyun folderına iyi bak profiles save cinsi bişey arat eğer baktıysan tamamına documents and settingsde kendi kullanıcı adına bak genelde my gamesde olur yada firma adına ilişkin bi folderda olur bi de search kullanabilirsin save uzantısnı biliyosan aramayı dene bilmiyosanda savelere girdiğin adla ara yada firma adını yaz ara yada oyun adını yaz ara heralde bunlardan biriyle sonuca ulaşırsın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Oyun klasorune zaten baktım, belgelerim aklıma gelmemişti ona da baktım orada da yok. Noolcak işte PS2 oyunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar