Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bodrumda akşam gidilecek iyi müzik çalan güzel yerler/ barlar?


green_martian

Öne çıkan mesajlar

eh yaz oldu istanbul'un önemli bi bölümü her yıl yapmış oldukları güneye göçlerini tekrarlamak üzereler..peki bodrumda gitmeyi sevdiğiniz güzel mekanlar nereler?
örneğin :
adamik vardır mekan küçüktür ama müzik iyidir küçük bardak olsada votkayı bol koyarlar..
mavi vardır canlı funk müzik yaparlar..[hline][b][i]-->Four String Magic<--
737 757 787 727 70707 727 787 757 737
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Körfez vardır ki zaten olayın demirbaşıdır,yıllardır ufak değişiklikler dışında hiç playlist değiştirmemişlerdir

Bir de BBC meşhurdu bir zamanlar,orası nispeten daha sert çalardı.Ama duyduğuma göre son zamanlarda daha bir alternatif tarza kaymış orası...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akyarlar süferdi eskiden geçen seneye kadar giderdim her sene sonra piyasa oldu acayip kalabalıklaştı çekilmiyor hiç o kalabalık yani öyle çok kalabalık değil ama o kadar küçük bir yer için gerçekten kalabalık, ben turgutreisi çok severim her zaman oraya gidip yerleşmeyi düşlemişimdir :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barlar sokaanda bi opraya bi buraya dolanıcaksın

ev var bizim turkbkunde
eskiden ship ahoyun muzikleri iyiydi simdi bilmiyorum.
mavi iyidir, bikaç yer var ilerlerde acıldı daha sonraları shanga fln oralar da iyi[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Disko istiyorsan Gümbete takıl birde halikarnası vardır meşhur.
Sakin yer diyorsan bisiklet fln kirala bodrumdan yahşiye fln git güzeldir plajı yahşinin.Yemek yenilecek güzel yer diyorsan türkbükündeki iskele üstlerinde masa olan yerler var denizde güzeldir oralar veya dürüm seviyorsan konacıktan yahşiye giderken dedeman aqua park var ona varmadan hemen önce kos koca tır var yolun solunda kesinlikle tavsiye ederim.
Bitezin sahilinde çok güzel açık bar restorant tipi yerler var hamak fln yanında bar ne ararsan benden bu kadar sana iyi eğlenceler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Hemen başlayalım.
Akyarlar Memo's ıyık!!!Canlı müzik var, grup eh fena değil seviyesinde. Servisi kötü, adisyonda oynama yapıyorlar. Yaş ortalaması çok düşüyor, gece 01:30-0200 den sonra bişi yok resmen millet gidiyor. Bira 5mil olması gerek ama oynama yapıyorlar bazen. Damsız alıyorlar.
Bodrum körfez: müzik güzel, ortam fazla kalabalık, dumanaltı, bardakta gelen biraya su karıştırıyorlar, şişede alın:)bira 3 mil. Damsız bazen alıyorlar bazen almıyorlar.
Bodrum Night Club & Katamaran: 00:30 filan gibi açılıyor 04:00 gibi dönüyor. Bu sene gitmek kısmet olmadı. Geçen sene giriş + 2 içki 20 mildi. İçerde balkanlardan gelen cıbıldak dansçılar filan var. Geminin arkasında yayılacak minderler mevcut. Damsız almıyorlar. Bazı gecelerde bayanlara %50 indirim filan var.
Hadigari: Görmek kısmet olmadı.
Gatto Fink: Sosyetik ve orta ölçekte kro. Niye gidiyorsunuz demeyin, malesef ekibimizde cep telefonu melodisinde oynayan kulak yoksunu birisi mevcut. Aynı akşam içerisinde Deniz Akkaya yı(Haz etmiyorum fazla), Sertaç Ortaç ı(Bundan da haz etmiyorum), Arto yu(Iykk!!!Bundan diğerlerinin haz etmediğimin den bin kat fazla haz etmiyorum), Acun u(Bizim arkadaş gidip master ım padawan ın olayım senin diyecekti zor tuttum:)) görmek mümkün(Böyle bir merakınız varsa tabii şahsen benim yok).Aşağı yukarı her gün aynı parçaları çalıyor, haftasonu fazla derecede göbek havası var(ıyyk!!). Haftaiçi 03:00 gibi boşalmaya başlıyor. Ama haftasonu tam tersi oluyor. Fiyatlar oldukça yüksek, hizmeti iyi(o kadar fiyata birde kötü olsa zaten). Sex on the beach, vişne votka gibi bişi içerseniz 15mil den aşağı değil. Duruma göre buradaki fiyatla da oynanıyor. Bu garsonla olan dialoğunuza(!) bağlı. Hiç kenardaki minder gibi olan yerlere oturayım demeyin, 250 mil e şişe açarsanız alıyor ancak. Stand gibi masalarda da sandalye çok az var. Damsız girmeniz çok zor bir hadise. Dam olsa bile kıyafete filan bakıyorlar(Bizim 2 arkadaş sonradan geldi sokmadılar).
Cuba: Tam ağır abi mekanı. 45 yaşıma gelip para kazanmadan gitmeyi düşünmüyorum.
Mali: Fink ayarında, geçen sene gitmiştik. Mekan ve dj fink ten daha iyi tabi değişmediyse. Arasıra hört!!! diye(kendi mekanı tabii istediği gibi girer:)) mehmet ali erbil in kameralarla içeri girmesi gibi durumlar oluyor.
Del-mar: Ben sahsen görmedim. Minderli, uygun fiyatlı chill-out bir mekan olduğunu söylüyorlar.
Mavi: Çok merak ettik ama gidemedik.
Bodrum genel: Barlar sokağında enteresan yerler mevcut. Genelde damsız almıyorlar. Belirli yerler hariç giriş ücreti alınmıyor. Yani sizden kapısında filan bişi yazmadan adam başı 10 mil-20 mil ücreti filan istiyorlarsa bilinki mekanda istenmiyorsunuz. Adı çıkmış mekanlar hariç çoğunun fiyatları aynı. Belirli bir saatten sonra hafta içi 0230 gibi çoğu cıvıtır.

Turistlere ancak barlar sokağında bir kaç yerde rastlarsınız bodrum merkezde. Genelde turgutreis merkez, yalıkavak merkez, bitez vs. gibi yerlerde takılıyorlar.

Gidip gelme:
Bodrum merkezde değilseniz. Minibüsle gidip geleceksiniz demektir. Turgutreis-Bodrum bu sene 2.5 mil, diğer güzergahları bilmiyorum. Minibüsler gün içinde 30 dk bir filan geçiyor. Geceleri 10dk da bire iniyor süre. İlk gelen minibüsün sizi almaması gibi bir durum var, çünkü yok uzun olunca ilerdeki müşterileri mağdur etmemek için yer ayırtma gibi bir durum var. Sadece sizin gideceğiz istikametteki minibüsler ile yetinmeyin ters istikametti ki minibüs ü bile dururup bodrum a hede hödö kişi var ne zaman gelir diyin, onlar telsiz le haber veriyorlar gelecek minibüs e ona göre yer ayırtıyorlar.

Taksi dehşet pahalı, çok acil bişi olursa bile pazarlık edin. Turgutreis-bodrum(yaklaşık 40dk filan sürer herhalde taksiyle) 40 mil e filan anlaştıkları gördük. Hatta iyice kafalayıp 30 a bile götürebiliyor. Siz en iyisi minibüs e binin. 4-5 kişi araba ile gitmek minibüsten ucuza geliyor. Siz yine de bulunduğunuz yere göre hesaplayın.

Araba varsa otopark durumu(Tatilin yarısında araba vardı yarısında yoktu bu sene, geçen sene hiç yoktu):

Bodrum merkez, eğlence yerlerine yürüyüş mesafesi olarak yakın olan otoparklar pahalı. Sokak aralarında yer bulmanız biraz şans. Biz bir yerle anlaşmıştık yeri çok uzak ve absürüktü ama süre sınır olmadan 3 mil alıyordu.

Gündüz fazla gezmediğimiz için hangi beach iyidir? hangisi ucuzdur hakkında fazla şey yazamam. Ama isteyen olursa tekne turlarında bahsedebilirim.

Biraz abarttım gerçi guide gibi bişi oldu.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
White_Rakkad, 29 June 2003 22:46 tarihinde demiş ki:
akyarlar/memo's bar
akyarlar/ theo

akyarlar ankaranın dikmeni :)
ama ciddi çok kötü müzik çalıyolar rock/metal sevenlere aman diyim. Eğer türk pop seviyosanız gidin.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 11 July 2003 22:49 tarihinde güzel bi guide yazmış
tebrikler epey guzel.
kuba icin bikaç ek

adı Kuba :) Cuba diil.
Kuba: Servisi cok iyi, bu aralar yeni garsonlar var biraz kalitede dusus var. Muzikler genelde epey iyi, gece saat 12:00 den sora eller havaya moduna giriyo ondan once restorant halinde.
Damsız girmek bülent ( a.k.a küba ) tanıdıgınız diilse biraz zor.
Ama yemek saatinde yer ayırtıp giderseniz sora sebbehe gaddar deens modunda kalabilirsiniz.
Otoparkı oldugu icin park sorunu yok, mekan bilindigi uzere epey guzel. Yemek fiyatları standart hersey 15m, ickilerden biniyo genelde fiyat, veya seafood dan.[hline]
milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...