Aegean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 bu aralar macy gray bob marley felan istedi canım guzel parcalarını ve/veya buna benzer sanatcıların parcalarını soylermisiniz pls saolun[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bob Marley - Rebel Music Jammin' Buffalo Soldier No WOman No Cry TUrn YOur Lights Down Low (feat. Lauryn Hill) (Bu şarkıyı sabahları uyandıktan sonra dinleyeceksin, güne dinç başlıyorsun) Jammin' (Island Remix) (klibindeki versiyonu, hızlı)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ehe tam tahmin ettiğim kisiden geldi cevap :P macy gray in de soyleyin bi kac sarkısını hade seven vardır mutlak[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ya bi klibi vardı o kadının, böyle çocukluk hali falan gösteriliyo şarkıda, büyüo falan bi çocukla, evleniyolar, sonra çocuun onu aldattığını görüyo yüzüğü atıyo, bizim esas oğlan da dizine kapanıp özür diliyo klip falan bitiyo, o şarkı çok güzeldi. As iesim geliyo ama alakası yok...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 aslında böyle konularda ayapılabilecek en güzel şey ne biliyomusun? açmak kazaa yı winmx i Macy Gray yazmak ve gördüğün herşeyi indirmek :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sweet baby miydi neydi sanırım onun adı :) ya cnbc-e de o kadının bi konserini vermisti cok hosuma gittiydi o konser vallahi[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh...
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 volfi nin dediği gibi macy gray yazdım ve yanında soul yazan 2-3 parça indirdim bugün en sonunda. cidden çok güzel sweet baby, when i see you, forgiveness isimli 3 parçasını indirdim 3 ü de çok güzel gerçekten soul severler kaçırmasın kadın o kadar doğal o kadar içten söylüyo ki hayran oluyorum gerçekten çok takdir ettiğim bi sanatcı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 give me all your lovin or i'll kill you ve freak like me isimli 2 parçasını da indirdim onlarda gayet güzel tavsiye edyiorum yani :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 al sana delikanlı macy gray şarkıları.. nuty nutmeg phantasy sweet baby why didn'T you call me still[hline]Get Down On Your Knees....
Öne çıkan mesajlar