HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 shard oldugu için bastım zaten wizard olsa basmayız herhalde. o texte bakmadım açıkçası bilmiyorum ne yazdıgını ama aynısı vardı galiba bende kolpa onlar.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaşın bi shardı vardı çocuk çok korkuyordu +1 de bile bus basıcaktı =) ama +4 te nus bastı ve oldu bende tüm itemlerimde +5 e nus kullanıyorum +6 ya bus ayrıca beni bilirler çook item yaptım +7 +8 bendeki kağıt çalışıyor ya sana ya roquenlere gönderdim karıştırdım kime gönderdiğimi :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! [Bu mesaj Hoodstar tarafından 30 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 banada yollamıştın.upg. ortalama itemlarda zor bişey diil sadece masraf olayını iyi ayarlamak lazım. mesela viperı +7 yapmak kolay bi iş alırsın 10 tane , 1 tanesi geçer +7 ye yada geçmez o kısım şansa bakar. mesela bunu shardla yapamazsın , büzük ister. şu ana kadar hislerimle upg. yaptım allahaşükür muhtaç diilim "legit" upg. taktiklerine yada scrollarına onun için bi problemim yok. kurallara uyarakta zevk alarak oynanılabiliyor bu oyun.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben artık ko dan uzak allaha yakın bir insanım bıraktım oyunu ama şu anda uykum var zıbarma moduna geçiyorum love all bb[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 me too[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 czde golemin iyi bir fikir oldugunu düşünüyordum taki golemi kestikten sonra biraz ilerden geçen çok sayıda karusu görene kadar(allahtan farketmediler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar