Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Evek...Cumartesi Günü izledim 2. cisini...Konu olarak 1.yi takip ediyor ve Aksiyon-Gerilim olarak Harbi iyi geriyor,öyle ki filimden çıktıktan sora etrafınıza garip garip bakınıyorsunuz "aha benim başımada şimdi bişi gelebilirmi bööle" diye... :) Hoş...Gidin Görün...1. cisininde Divx ini alıp izleyin...Beğenin... Have Fun! http://www.deathiscoming.com[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Yarın ona gideyim bari tatil vesilesiyle (:[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 diss Vcd hesaabı :) dayanamadım...Ama sinemadada gidecem! Gitmeyen ---> 0 böle olsun..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 öyle...ama benim şansıma divx kalitesinde vcd geldi :) yoxa harbi rezalet oluo...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar