Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spellsinger ilşe ilgili

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ustadlar yukardaki job gorevlerinden baktim anladigim kadariyla 20 lvl den sonra class atlatmak için 35 lvl den baslayan ve son 39 lvl de biten 3 gorev var benim anlamadigim su bu gorevler sonunda sana bişeyler veri yortlar bu 3 gorevi bitirince otomatik mi olacaz tyok sa bu tapladiklarimizi birinemi verecez saygilar
Mesaj tarihi:
o amca diondaki hokkabz kilikli kilisdeki amca (35-37-39 vquestlerini bitirdiysen o amca)ordan girana gidiorsun kilisemidir ne orannn yandna girince sağda bi yer var ordaki amcada işlemi bitiriyor
Mesaj tarihi:
ustad tesekkurler peki diyer ırklar için o amcalari nerden ogrene bilirim acaba biryer varmı bunlari ogrene bilecegim mesela orc destroyer olacak arkadas gorevler tamam
Mesaj tarihi:
fighterler icin dion ,giran,hunter willeage deki warrior guildlerine gidip head master ile konus ,second class transfer ile ilgili seye tikla ,ve istedigin class i sec ^^bu kadar[signature][hline]TaRKaN Song of Hunter :P
Yakarim lvl54 power lvler
MaZuT 6k hp 3k cp(lvl7 craft),at kain
Mesaj tarihi:
http://l2vault.ign.com adresinde sol menude Class Change Quests bolumunden hangi resimli quest anlatimlarina bakabilirsin.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Dostlar ben Spellsinger oldum ama yeni büyülerin kitaplarini bulamiyorum , bir yerde satiliyormu yoksa monsterlardan mi dusurmeye calisicaz[signature][hline]Now I lay down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I awake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Mesaj tarihi:
Enchanted Valley de (Hunters Village'in kuzeyi) bol bol dusuyor. Teonda 25 ile 150k arasi degisiyor fiyatlari Giran da filan bulabilirsin satan birilerini[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Pardon, diger topic te bir arkadas cevaplamış, teşekkürler[signature][hline]Now I lay down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I awake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Aha Bende Antharası gormeyen ama merak eden arkadaslar icin Spell singerim Sizin icin aldım ss i :)

[Bu mesaj Aresrw tarafından 30 Temmuz 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Free serverda babamda goruo antharası c4 de gorucez kimlerin dotu yiyo antarasa :P[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold))))
Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold))))
Siyah 28+ Scavenger ((((sold))))
leighnash 46+ AW (((retired)))
nenehatun 36+ SCAVENGER (((retired)))
criminal 20+ DE WIZZY(((retired)))
24+ ORC MONK (((retired)))
--------------------------------------
Burningred 6X AW
Electron 36+ Elven Scout (sr olacak işallah)(olacakti ama pw oldu :O )
gerisini bosverin çok yer kapladı zaten... :))
BARTZ

6X TH [emekli]
58 BD [satıldı be anam]
2X shaman [aktif :) ]
Mesaj tarihi:
Teon daki alliance imiz baya saglam hatta su an en guclu sayilabilir umarim c4 de gidebiliriz oralarada =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
said:
Solymr, 03 Ağustos 2005 01:29 tarihinde demiş ki:
Free serverda babamda goruo antharası c4 de gorucez kimlerin dotu yiyo antarasa :P

Arkadasım gormeyen arkadaslar icin die not dusmutum Free yada official olması onemli deil sonucta gormeyen ama merak edenler ıcın alınmıs bır Screen Shot o :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim ogrenmek istediğim bir nokta da, wind walk gibi büyülerin nereden öğrenildiği. Normal trainerlar bu ve benzeri büyüleri öğretmiyor. Nasıl öğreniliyor? Quest le falanmı ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
o skillin kitabini bulacaksin, spellerin buyuk bir bolumu Hunter's Village'in kuzeyindeki Enchanted Valley den drop oluyor.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
  • Yeni Oluştur...