mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kaybolurken dağların ardında güneş Bir garip esinti başlar içimde Esen rüzgar bir başkadır o an semtlerde Bir başkadır sokaklar akşam vaktinde Dağılırken gölgeler birer birer meydandan Hücum eder gönlüme yanlızlık dört bir yandan Sessizlik , kimsesizlik bir de kahır eklenir Çullanır üzerime acımadan her biri Koşmaktan , yorulmaktan usanırım Bitmez olur geceler isyanla sergilenir Savrulur saçlarımda bazen ılık bir meltem Karanlık raks eder ay ışığında Söner bir bir ışıklar evlerde , gökyüzünde Bir yağmur boşanır ki ıslanır gölgelerde Süzülür şakağımdan birer birer damlalar Düşer de yüreğime ıslanır hayallerim An gelir unuturum zindanımın yolunu Tükenir dizlerimde dermanım aramaktan Ne yağmur dinmek bilir ne yolum yolcusunu Ne gönlüm usandım der unutur sancısını Sabahı beklemekle koşar da hiç varamam Ardında yorulurum sabahsız gecelerin Çekilmez olur zaman sanki bin yıl yaşarım Zindanda gün doğar mı bilir de haykıramam[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 İlk dörtlük bir lisede okunuyormuş gibi geldi, sevemedim ama anlatım güzel. Üçüncü ve son kıtaları bayağı beğendim şahsen, eline sağlık. Çok da gerçi yorumumu ciddiye alma, yazı yazan her tip için uyak dizilimi farklıdır. Bana uygun gelmediği için gözüm alışmamıştır muhtemelen.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar