Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yardımcı olur musunuz acaba bi iron bow un +1 i +2 si +3 ü .... +8 i ares te ne kdr a alınmalı.... bir de +1 alıp upgrade etmek mii mantıklı olur yoksa mümkün olduunca yüksek almak mı?? yardım edenlere şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Walla Bence +1 Al Daha İyi Olur Basar Basar Gıdersın +6 BAsıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: dwart, 29 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Walla Bence +1 Al Daha İyi Olur Basar Basar Gıdersın +6 BAsıt lütfen nası olduunu sölein pek bilmöiom cahalım nası +6 yapacaz +3 e kdr nus bi tek onu biliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 +6 nasıl basit oluyo +4 e gelince normal upgrade basınca hep yanıyo bunun bi şekli şemalimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 up iron bow fiatını öğrenebilir miyim kazıklanmak istemiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 SEN BUNLARA UYMA GİT AL +6 İB UPGRADE Dİ GİT FP FİLAN BAS OLE OGREN İLK UPGARED DE İB BASMAK SALAKLIK OLUR BİRAZ DENEME YAP YADA FP YLE FİLAN SONRA İB YE GEC[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne kadar alınmalı die sormuşun ben sölim bildigim kadarıyla +1 i 200 m e bulabilirsin ama +1 ib +6 yapmak seni biras kasar gibime gelio o baska +6 da 550 600 m bulursun heralde bide alıcaksan +6 altını alma +6 ya kadar bişi yoq zatti ya +6 +7 al yada +1 al bas kolay gele:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar