raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaşlar yeni ıd adresini alıyorum maili yazıyorum ama oyuna giremiyoru mailimede bişi gelmio yarrdım lütfen ıd açmam lazım[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o maili 1 defa kullandıysan 2. defa kullanamassın başka bi mailde dene
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bide junk mail e bak.. bazen oraya dusebiliyo.. mail'ine gelen linke tiklayip uyeligini aktif etmezsen oyuna giremezsin..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 raull sen hayat ko dur dedın yaa orda koptum abicim :D walla aksam aksam benu guldurdun :d allahta senı guldursun[signature][hline]
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 allah beni güldürmiyo kardeş ya yeni adam açılmıyom dier adamım galiba hacklendi 5mil gitti :( [b]alıcam ya [b/][signature][hline]Ya yeni adm açıyom hedef knight ranking
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [b]üüüü[signature][hline]Ya yeni adm açıyom hedef knight ranking
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ınga[signature][hline]:tebrikz:
Öne çıkan mesajlar