Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cs oynamak istiyorum netten çekilirmi? (işgencemi olur?) 256k çekebilirsem bi link rica edicem :) bayadır oynamıyorum canım çekti neyse... :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aynen şuna bi link atın ya..![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 http://www.ultima-strike.com/page.php?id=1020&a=dl hani derim,belki işinize yarar[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 CS Source için orijinal HL2'niz olması lazım, eğer varsa Steam'den rahatça indirirsiniz. CS 1.6 için de HL CDkeyi veya HL2 Silver üstü paket lazım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 lance, sanırım hl lazım önce? deişmediyse... 205 mb indiriyorum... link için saol gerçi üye olmak gerekti ama :) genede saol..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 halflife ı getright la indiremiyorum postback yapıyor sayfa...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Joker, 10 Ağustos 2005 12:51 tarihinde demiş ki: halflife ı getright la indiremiyorum postback yapıyor sayfa... Bu urlden lazm olan dosyalari indirebilirsin gerekli bilgileri buradan okuyabilirsin[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | CST #1 |CST #2 All about cs |[a]trocious [e]ntity
mck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Çekilmez 1.5 i kurmak için half life gerek ondan 1.1.0 sürümünü kurman gerek sen en güzeli en yakın internet cafeye git ordan bul[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim verdigim url ler 1.6 ns oldugu icin , kurulumunu hem cok kolay yaparsin , hem half-life a ihtiyac duymazsin , aninda netten oynayabilirsin[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity
Öne çıkan mesajlar