Zed Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 oyuna yeni girdim, bi gazla bütün paramı runiclere yatırdım, yaptıklarımın çoğunu sattım, ama elimde hala bi sürü var, evimde ve bankamda koyacak yer kalmadı. satış yapmaktan da çok yoruldum. bu yüzden hepsini toptan satmak istiyorum. aha da aşşadakileri satıyorum: 100-120 tane silah. çoğunluğu kryss ve katana 50-60 tane zırh parçası. çoğunluğu tunic. chainmail ve plate karışık. bunların hepsi bronze runic hammerla yapıldı, çoğunluğu verite ve valorite, bazıları agapite ve gold. doğal olarak hepsinin özelliklerini yazamıyorum buraya. aralarında çok güzeller de var, çok dandikler de. almayı düşünen varsa bakabilir hepsine. edit: zırhların çok azı exceptional, hehe dedim ya yeni girdim sayılır. [Bu mesaj Zed tarafından 14 July 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Zed, Varsa Tailor BOD'larınla ilgilenebilirim. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar