Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prof değişikliği konusunda yardımlarınızı bekliyorum...

Excane

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Burning Legionda Lvl 60 warrior karakterim var.Engineer ve Mine skilleri 300.
Miningden para kazanamıyorum desem yeridir,bir arcanite crystal 20 golda düştü.
Enginneerdanda cok faydalanamıyorum.Neden derseniz ;saten grup ölünce bende yatmış oluyorum cableı kullanamıyorum.Diğer itemlerde surekli değiştirme gerekiyor.Saten warriorun bir sürü tuş sıkıntısı var arada bir de onları tak çıkar yoruyor.

Dolayısıyla profları değiştirmek istiyorum.Enchant düşünmüyorum artık atı alan üsküdarı geçti.

Size olan sorularım şunlar;

-Sizce değişikliğe gideyim mi?

-Herb/Alchemy kasıyımmı.(Reg toplama vs durumları nasıl su an Bl'de)

-Server ve benim durumumu göz önünde tuttugunuzda bana hangi proffları önerirsiniz?

Şimdiden cevap veren herkeze teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Excane, genelde senin yaptığının tam tersini yapıolar. :D

Belli bir süre veya lvla kadar herb/alchemy/skining/mining vs. gibi proflarla para yaptıktan sonra daha ileri seviyede pvp ve pve de kazndırdığı avantajlar yüzünden engineering alırlar genelde.[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

eng + warrior.
olu i shoutun cooldownundasin. fap da icmedin. frost nova yedin. mage rageine gechti. fb okumaya bashladiginda atiyorsun kafasina thorium granede ole maymun gibi kaliyor orda. yada interceptte cooldowndasin birisi kaciyor. atiyorsun onune. kaliyor orda.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...