Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bugün account status ü kontrol ettiğimde 2 gün boyunca (29 u ve 30 u olmak üzere) one-day exempt (bir günlük uzatma) gördüm. Acaba lag dolayısıyla blizz in jestimi yoksa zafer bayramı armağanı mı:) Europe forumlarına baktım pek bişiye rastlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 oyun surene baglı olarak hedıyesı[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ya bir de 11-14 subat arasini hediye yapmislardi, bi türlü sunuculari stabil tutamadiklarindan. onun gibi sebeplerle de eklemeler oluyor[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 oyunu aldıgımda 1 month subs ettıgım halde 3 month cekmıslerdı. sıkayet e maılı attım. 1 month cekıp 2 monthluk parayı gerı yollayıp ,1 month excuse ıcın hedıye vermıslerdı :)[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu sonuncusu beta serverlarini ilk actiklari zamanki sorunlardan dolayi sanirim . oyle okumustum ya da salliyorum cikaramadim tam .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar