asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 neden diger serverlarda bu kadar temple ıtemmı varken beramusta hic goremedim lvl yuksek adam cok beramusta[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 volcanic rock kesmek için takım oyunu lazım playerlar birbirini iyi tanımıyor takım oyunu yapamıyorlar[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ii de bu server acılalı bu kadar zaman oldu 1 takım bilemı denemedi[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lvl 45-59 arası templada volkanik çıkmıyoki_? 60-70 arasında çıkıyo oda tabiki zor clanca girenler çok kolay bitiriyolaR..justplay clanı var insanlarda onlar bitirmişti clanca giripte...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sanmam boss eventlarda volcanic rock çıkıyor kimse kesemiyor onu kesmek için cidden acayip bir kadro gerekiyor 5 tane 62+warrior defence warrior full defence hp bonus kıyafet falan sürekli slide yapacaklar dmg vermek önemli deil dışarıdanda archer ve mage kesicek ama warriorların screamla yada başka bişeyle sürekli dmgı kendilerinin alması lazım archerlara dönerse o party dağılır en az 8 priest olucak volcanic rock archer üstüne gelmeye başlarsa uyutmak için döndüğü sırada warrior durcak falan filan gerçekten zor bir iş kolay olsa temple item dolardı piyasaa[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 korn cvp sana deildi sen msgı atınca benim yazmam bitti =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 neden yok çünki beramusta doğru dürüst clan yok en üst sıradaki clanda bile dt kesen adamın healarına trade atacak kadar zavallılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 positive var diezde adamlarda atıyordu hq kesen clana trade ssleri falanda var =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Hoodstar, 29 Ağustos 2005 20:02 tarihinde demiş ki: sanmam boss eventlarda volcanic rock çıkıyor kimse kesemiyor onu kesmek için cidden acayip bir kadro gerekiyor 5 tane 62+warrior defence warrior full defence hp bonus kıyafet falan sürekli slide yapacaklar dmg vermek önemli deil dışarıdanda archer ve mage kesicek ama warriorların screamla yada başka bişeyle sürekli dmgı kendilerinin alması lazım archerlara dönerse o party dağılır en az 8 priest olucak volcanic rock archer üstüne gelmeye başlarsa uyutmak için döndüğü sırada warrior durcak falan filan gerçekten zor bir iş kolay olsa temple item dolardı piyasaa Bir4z Kasar :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x(spike geldi sayılır[sonunda]) Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:yok:( sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yani ben 65 olana kadar temple ıtemı yok beramusta :D[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 diezde orclar kazandımı bilmiyorum ama new order 1 kere kazanmış lighting erenion düşmüş blooda 70 gold bara mı ne satmışlar onu +7 yapan bir adam varmış charonun orda merc açıp +8 itemler satıyormuş nick uprage_master ona 5 gold bar karşılığı yaptırmış blood falan ben o zamanlar n00b dum daha bilmiyorum tam yani :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 peki bu ıtemlar normal mi dusuyor yoksa bu abbys gibimi abbys kıran adamda ole bişiler var blue cheast midir nedir[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 evet chest şeklinde düşüyor 2 tane var red ve green galiba birisi 59- diğeri 60-70 arası oluyor aynı itemlermi farklı itemlermi bilmiyorum ama ...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ondanda boş cıkıomu abbys gibi ya mrk ettım karakter acıp bakıcam en cok hangi serverda oluo bu ıtemlar[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 boş çıkmıyor kesin dolu oluyorda en çok areste var bildiğim kadarıyla diezde ron staff lighting erenion bide dark vane var ron staff taurusda kıçına sokacakmış vermiyor kimseye kullanmak için lighting erenion csirkede darkvanede messorda olması lazım[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 areste merchant da satılıyor forgotten itemleri hemde fiyatlari da o kadar pahalı deil mesela dark vane +0 3-4gb civarı yani.ayrica green chest item(46-59 dan düşen kutu)den boş düşebiliyo yani arkadas kırdırdı priest impact düştü gibi gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sagol steam acabilirsem bakıcam mrk ettım[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dogrudur ares temple item kayniyo... [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ares temple item kaynıyo hele lvl 45-59 arası olanı mutlaka her seferinde biritiyolar...green ve blue chest var..bluedan unique çıkma oalsılığı çok yüksek..greden sie yine unique çıkıyoda bana rogue sell bot çıkmıştı..blue areste 600m green şu an 300-400 arası..ancak glacier aranion 100me kdr düştü,flame 300m light 100-150m arası..(+0ları)[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar