Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çift Elixir Alla Alla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lima dicem atlicam ama

bu post kasma meselesini uzatmamak lazim. Saplanti haline getirmemek gerek. Post kasan adam belli olur ve bence bu eleman pek kasiyora benzemiyor . Sordugu soru ilginc. Rahatsiz oluyorsan main sayfaya geri donersin arkadasim . Burada yeteri kadar huzursuzluk var zaten ektra huzursuzluk cikarmak icin caba gostermeyin.

Cidden artik forumu okumak sikinti verir hale geldi. Illa her topigin altinda birileri cikintilik yapacak. Birakin bu koruyucu melek triplerini. Bu odanin modlari var ve onlarin gorev alanlarina dahil bir is. Ha ben bilincli kullaniciyim dersen bence su anda verdigin reaksiyon hic bilinc sinirlarinda degil vtvk ...[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
Cidden artik forumu okumak sikinti verir hale geldi

ahahahah koptum :D:D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
ya 2 ay önce 2 elinde 2 stafflı birini gördüm diye bir topic açmanın amacını mantığını sebebini açıklayacak bir din iman zeka akıl m3cabrio sahibi biri yok mu?[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
@vtvk : senin dogrularin senin icin gecerlidir

@ Hoodstar : isletim sisteminden dolayi arkadasim turkce char kullanamiyorum ve bu aliskanlik oldu normalde de yazmiyorum . iste oluyor bazen boyle problemler :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
ya 2 aydır aklı neredeydi?
ve cevabını almış
o adam gm miş eee daha ne?[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
said:
vktk, 29 Ağustos 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
ya 2 aydır aklı neredeydi?
ve cevabını almış
o adam gm miş eee daha ne?

tamam öyleyse konu kapandı
noktayı koyuyorum
Mesaj tarihi:
off off siz kaşındınız.
şili nin başkenti?[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
tmm öle olsun. bir sorum daha var.nerenin salçası meşhurdur ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Pfffffffffffff .. neyse yazmamak lazimdi . Dipsiz kuyu cikar cikarabilirsen ..

@ Aware : sende hoodstar'!a verdigim yanita dahilsin :d[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum şilinin başkentini ama nerenin salçası meşhur :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
yemeğin olabilirmi?

hani vardır ya
yemeğin salçalısı
kadının kalçalısı :)[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
kısaca avara diyebilirsin =) (nerenin salçası meşhurdur) :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
said:
Aware3, 29 Ağustos 2005 11:05 tarihinde demiş ki:
Aware deil Aware3 ^^

post mu kasiyorsun sen simdi ? bak birileri cikip bu seferde sana bidi bidi yapar haberin olsun :D[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum volkan abi yemeğin diye bir şık yok[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
bu başlığa hoodstar tecavuz ettin lem hll olsun sana :D[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Mesaj tarihi:
bana new orderda n00bstar__ derlerdi :D nickimiz :hoody: oldu bu seferde :nooby: demeye başladılar :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
töbe töbe tecavüz diyor yok ben öle bişey yapmadım :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
  • Yeni Oluştur...