arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya beyler bundan bi 2 ay önce 2 elinde de çift elixir olan bir adam görmüştüm. şaşırdım bir an için. acaba nasıl die. adamın peşinde cz deki tum herkes takıldı gidiyorduk. beramusta oldu olay. adam kimseye saldırmıyordu ama. bide sürekli ben gm değilim diyordu. elizirler havaifişeklerin renginde yanıp sönüyordu. vs vs çok janjanlı bir adamdı yani. bu adam gerçekten gm miydi yoksa değilim diyerek bizi mi yedi. :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 neden sabah sabah mesaj kasıyorsun onu bi anlatsan?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 mesaj kasan kim sadece ben 2 veya 3 günde bir mesaj yazabiliyorum. ve ilgimi çeken konulara hepsine sadece o günler mesaj atabiliyorum yani. şu anda işyerinde boştayım ve mesaj atıyorum . saçma sapan komnuşmazsan sevinirim.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 29 Ağustos 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Newb_leveler olmasın o adamın adı?[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Shakkil, 29 Ağustos 2005 09:48 tarihinde demiş ki: Newb_leveler olmasın o adamın adı? tam kendisi evet abi. o dediğin adami şte :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o adam gm. bi ara civcivlere level kasma eventleri yapıyordu breth'te.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :D vay be adam gm he :d o da güsel. bizi keklemiş desene. benim gördüğümde insandı :d[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cift elixir değil 2x ron staff nie diceksiniz frost nova super nova static nova atabiliyor[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bug dur o. Normalde öyle bişey yok ama öyle görünüyor. Oyunda adamın biri banada pm atmıştı sende 2 bow var diye ama sadece görünüşte öyle. Item değişince öyle oluyor.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: TrTownUser, 29 Ağustos 2005 10:02 tarihinde demiş ki: cift elixir değil 2x ron staff nie diceksiniz frost nova super nova static nova atabiliyor Dorudur :D ron staff ne :P onu bile bilmiyorum. dicem ama kızarsınız o yuzden demedim sayın.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Arma, 29 Ağustos 2005 10:06 tarihinde demiş ki: Bug dur o. Normalde öyle bişey yok ama öyle görünüyor. Oyunda adamın biri banada pm atmıştı sende 2 bow var diye ama sadece görünüşte öyle. Item değişince öyle oluyor. adam gm diyoruz, sen bug diyorsun.[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 farkındamısın halen post kasıyorsun. arkadaşlar ok buldunuz ne olduğunu. o görülen kişi gm imiş problem çözüldü 2 AY ÖNCEKİ.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: vktk, 29 Ağustos 2005 10:12 tarihinde demiş ki: farkındamısın halen post kasıyorsun. Ya bu adam kendini ne sanıyor. ne halt ettiğini sanıyor. ya sana çiçek böcek dicem bu forumlardansın ayıp olacak. trerbiyesizlik etme. ben sana diyorum ki. ben 2 veya 3 günde bir girerim. her gördüğüm hoşuma giden başlıklara da mesaj atarım . derdim post most değil. ben eskiden sadece okuyucu idim şimdi yazıyorumda artık. benim bu forumlara kayıt tarihime bakarsan yaptığın terbiyesizliği anlarsın. ayıp birşey ya . yuh diyorum sana. *!MURTAZA ALLAHINI SEVERSEN BENİM POSTLARIMI "0" LARMISIN BU ADAMIN İÇİ RAHAT ETSİN HUZURA KAVUŞSUN RAHATA ERSİN. YETER BU KADAR TERBİYESİZLİK.*[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: vktk, 29 Ağustos 2005 10:12 tarihinde demiş ki: farkındamısın halen post kasıyorsun. arkadaşlar ok buldunuz ne olduğunu. o görülen kişi gm imiş problem çözüldü 2 AY ÖNCEKİ. bunu yazarken onla birlikte sende post kasıyorsun. hatta sana bunu yazarken bende post kasıyorum bla bla bla... böyle gider. mesaj sayısını niye bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum?![signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 29 Ağustos 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 post kasıyorsun diyerek post kasıyor ^_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Nickname: vktk | Kayıt: 12/18/02 | Mesaj: 443 sence post kasan birinemi benziyor bu üyelik tarihi? 2 AY ÖNCE 2 elinde staff olan birini gördüm diye topic açmanın amacı ne?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne güzel 2 elinde elixir olan adam bende raptor ile plate shield kullanan adam gördüm.ben açıyomuyum durduk yere konu burası bir yardım sayfası sanıyorum ilgini çektiyse ss al ss bölümüne at ne diye post kasıyorsun ...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Nickname: arcenoid | Kayıt: 01/27/03 | Mesaj: 245 Bu da benim kaydımın tarihi. arada 35 gün var sadece. o zamanlar civcivdim. ss olayından haberim yoktu kusura bakmayın . işte şimdi post kasmaya başadım. lvl 60 olduğumda psoter olucam size post dancing vurucam. postnova indiricem vs vs. ayıp be ben daha ne yazılar yazdım. iiki bu başlığı açtım. sen gördüysen sende açsaydın sen açmadıysan babane bunda. madem ben post kasıyorum cvp verme kardeşim. benim yazdığım başlığa yazı yazma benim açtığım başlık[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 29 Ağustos 2005 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya kim 500 milyar ister gibi bişey oynuyorum peru nun başkenti diyor bilen varmı ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 up :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: vktk, 29 Ağustos 2005 10:12 tarihinde demiş ki: farkındamısın halen post kasıyorsun. arkadaşlar ok buldunuz ne olduğunu. o görülen kişi gm imiş problem çözüldü 2 AY ÖNCEKİ. asıl sen bu yazıyı yazarak post kasıyosun adamlar hiç yoktan konu hakında doğru yada yanlış bişiler konuşuyolar ama sen ara hob yırtık dondan çıkan ip gibi çıkıyosun aha yakaladım sizi post kasıyonuz neyse daha konuşmaya gerek yok[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 PERUNUN BAŞKENTİ PLS :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 adamlar post atıyor siz post kasıyor diyorsunuz hem post kassa bile ne zararı dokunuyo ki size ? hem post kasarken bilgi veriyorlar ki onada post kasma denmez [Bu mesaj Aware3 tarafından 29 Ağustos 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kimse bilmiyormu bea perunun başkenti pls :( :([signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar