Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deneme 1

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ufaktan kayıt denemelerine başladım,amatörce bişi yaptım buradan indirebilirsiniz. :)
1.48mb
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ağustos 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genelde bu tarz çalışmalara girişirken ilk önce şunlara dikkat etmelisin kanımca :
- iyi bir giriş (intro)
- oturaklı bir alt yapı (bass,ritm gitar,davul,klavye)
- iyi bir kapanış (outro)

sonracıma, kayıt yaparken kafanda şarkının trafiğini oturtman lazım, ölçüsünü oturtman lazım, ana melodiyi ve en önemlisi enstrümanların ses seviyelerini iyi oturtman lazım..
bunlara dikkat edip alt yapıyı ona göre uygun hazırlarsan üstüne daha başarılı emprovize kayıtlar yapabilirsin.

malesef bu saydıklarımın hiç birini göremedim kaydında.
birde dinlediğim kadarıyla bana kalırsa kayıt işlerine girmek için erken gibi gözüküyor.
daha fazla çalışıp,tuşeni hafiften oturtursan kayıt yapmak daha keyifli hale gelebilir.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

guzel bir calisma ama gitarlarin akorlari birbirne pek uymuyor gibime geldi. bide stereo yapmaya calis, bazi gitarlari sag tarafa bazilarini sol tarafa koy, boyle derinlik yarat, mono gibi olmus.

hangi programi kullandin kayit icin?

[Bu mesaj Draven tarafından 29 Ağustos 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler yorumlar için hepsini tek tek dikkate alıyorum. Varolan parçaları ezbere çalıyordum bugüne kadar hep,şimdi emprovize olayını öğrenmeye çalışıyorum. Doğru notalara daha yeni yeni basmaya başladım o yüzden hem hızlı olmuyor hem de korkuyorum basarken.
Ses tuhaflığının kaynağı da şey galiba kayıtların biri 48khz biri 44khz falan bunları birbirine ekleyince bitanesi inceliyor mu ne bişeyler oluyor beceremedim bi türlü. Sony Soundforge kullanıyorum. Davullar guitar pro.
Birde çok fazla ritm kaçırıyorum ya,bunun için nasıl bir çalışma gerek?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Ağustos 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...