turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 3. soruya şööle bi baktım bir itlik yapmadılarsa cevap yalnız I-II-III[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1. soru 2 10 18 36 54 86 diye giden soygazları kullanarak çözülür x göstermez y gösterir z gösterir t gösterir -------------------------------------- 2. soru 1. doğru s den verir elektronu o element 4s2 yi verir +2de 2. doğru en büyük s e denir periyot(baş quant sayısı gibi adlarıda var) 3. doğru 4s2 3d5 -------------------------------------- 3. soru 1. yanlış 4b (kesin yanlış) 2. değil. elementin kn bilinmiyorki bir değerlendirme yapılsın (bir bilgi yok o nedenle bilinmez) 3. doğrudur. geçiş elementleri s den elektron verir enerji muhabbetinden dolayı öyle 3d2 diye biter(bknz: soru 2 önerme 1) -------------------------------------- 4. soru bunu çözmüşsün ancak yukarda sin teo yazıyor bilemicem nasıl çözdün ben böyle sorularda teorem ile uğraşmam hiç. (yalan) iki tane açıortay koyunca çıkar (ne de olsa zorunlu bilmen gerekli bunu teodan sayma =p) 2a açısını ikiye böl 3 tane a açısı elde ediceksin aşağıdan yukarıya doğru 2 x ve 3-x ikişerli açıortay koyarsak ve her ana kenara a b c dersek ve c leri eşitlersek şak diye çıkar bilmiyorum yazmak uzun geldi çözümü daha kısa =p kısa yol varken eşek yoluna kaçma derdi dersanedeki geo hocası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tamam beyler kasmayın sorular çözüldükten sonra :) Ben size taze sorular koyucam yani :)[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ne zaman çözüldü =p 2. soru çözülmemiş 3. soruda da bence farklı cvp =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: turambarturin, 27 Ağustos 2005 18:31 tarihinde demiş ki: 3. soruya şööle bi baktım bir itlik yapmadılarsa cevap yalnız I-II-III pardon 2. soru olcak[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1)hemoliz nedir ? bulamadım. 2)Çamaşır sodası ne ya katımı sıvımı nedir olayı ?[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hemoliz fazla su alıp patlaması olayı idi zihnim beni yanıltmıyorsa...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hemoliz patlaması demektir mesela bu deplazmoliz olup turgordan dolayı patlamasıda olabilir çamaşır sodası katı. suda çözünür malum temizlik maddesi çıkmış soru eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
de_lioncourt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çamaşır sodası bildiğin soda ash. sodyum bikarbonat hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar