LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yarım saat önce age of empires2 yi yükledim ve crackledim. her şey yolunda gidiyordu ta ki oyunu başlatmak için simgesine çift tıklatana kadar. tıkladığımda şu mesaj ekrana geldi; hata ayıkla ya bastım. bilgisayarıma restart attım(genelde düzeliyordu böyle yapınca) fakat açtığımda yine aynı şey yine aynı şey. oyunu silip yeniden yükledim, uyumluluk modlarını denedim(daha hiçbir işe yaramadılar) fakat elde var sıfır. sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bi virüs taraması yaptır, sanırım Parite virüsü var bilgisayarın da[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aoe 2 xp de çalışmıodu aoe 2 conqu.... yı yüklemen lzm[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 The conquerors cd'si bozulmuş yarın alacağım ama şimdi bir virüs taraması yapacağım... [Bu mesaj LonelyWolf tarafından 29 Ağustos 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar