Waffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ya kafayı yiyecem oyuna giremiyorum. Client ikide bir çakılıyor, girsede failed serevr diyor. Server falan mı gitti?
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 HER OYUNA GİREMİYEN BURAYA NİE TOPİC AÇAR Kİ ?[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x(spike geldi sayılır[sonunda]) Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:yok:( sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
Waffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Server değil dostum , şifremi ve id mi yazdığım yere gelmeden faild server diyor. kafayı yiyem. Valla koltukta uyumuş kalmışım.
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 usko ? myko ? japko? bunlarda server :D 3 üde farklı
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: WannaTry, 29 Ağustos 2005 17:54 tarihinde demiş ki: HER OYUNA GİREMİYEN BURAYA NİE TOPİC AÇAR Kİ ? nie bişey anlaymak isterken büyük harfle yazarlar ki :(
Waffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Heyecanlanmış arakadaş. Neyse o dediklerini ben bilmiyorum ben Xigenon , ares serverlarının bulungu Knightonline a giremiyorum. Login server da bir sorun var galiba yada bende . Sorunun kaynağını anlamak için " Oyuna Girebilen Varmı " diye bir soru sorma istesiği duydum.
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende giremiyorum saatlerdir.. relax..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yurtdisindamisin? bende login server failed veriyo. neyse ya local zone lardada farkliliklar olabilir.. mesela taksimde otururken ares 2 ye girebiliyodum (ip araligi mi farklidir artik herneyse) simdi mecidiyekoydeyim.. asla giremiyorum..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Waffen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hmm.. ok ben biraz daha kestireyim zaman. Saolun ..
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: electroreflex, 29 Ağustos 2005 18:06 tarihinde demiş ki: yurtdisindamisin? bende login server failed veriyo. neyse ya local zone lardada farkliliklar olabilir.. mesela taksimde otururken ares 2 ye girebiliyodum (ip araligi mi farklidir artik herneyse) simdi mecidiyekoydeyim.. asla giremiyorum.. walla ares 2 bir muamma. İstanbulda giremiorum izmirdeyim burada da giremiorum 10060 tan nefret ediorum ayrıca +1 inden de..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) )
Why Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hayir arkadasim istanbuldayim..bazen bole birileri girip birilerininin giremedigi sacmaliklar oluo.hearalde ares severindan bahsedioz..izmirde baska bi arkadasda demin giremedigini sölüordu..sans dielim.. suan ares1 moradonda yim... [Bu mesaj Why tarafından 29 Ağustos 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çabalarım sonucunda daha yeni ares 1 e girdiş bulunmaktayım :P
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bende Oyuna Giremiyorum Serverler Açılmıo Kenardan... Kıbrıstan Giriyorum Bu Arada.... Bide Bana Knight Empire a Girerken 10061 Hatası Werıo Neyin Nesidir Bu?
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kıbrıstan kaynaklanıyodur :D:D:D
Why Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne oldugunu bilmiorum ama sole diim.Bu oyunu oynayanlarin görmekten tiksindigi number1 hata diim.Bu hataya alissan iii olur.Heralde cok eski degilsin.Bu hatayi görmekten gina gelcek hazir ol =)
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ke beta çıktıktan sonra başladı bu problemler[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Hoodstar, 29 Ağustos 2005 18:23 tarihinde demiş ki: ke beta çıktıktan sonra başladı bu problemler KE beta ile alakası yok, KE beta Kore de host ediliyor. Ayrıca KE betadan 1 hafta önce falan başladı. Herneyse sonuçta insanda sinir bırakmayan bir durum.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: WannaTry, 29 Ağustos 2005 17:54 tarihinde demiş ki: HER OYUNA GİREMİYEN BURAYA NİE TOPİC AÇAR Kİ ? Sen önce Capslock u kapa da öle konuş.... Adam bişey soruyo ve unutmaki burası forum.. Her konuyu açar adam ve BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ!!!![signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris
Öne çıkan mesajlar