BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 belki açılmıştır bilmiyorum arattım bulamadım.. aradığım şey google gibi birşeyler yazıp onla ilgili grafik arama değil eldeki jgp ya da herhangi bir formattaki bir resmi internet üzerinden aratmak istiyorum bir zamanlar bilgisayarımdaki grafikleri aramak için böyle bir program kullanıyordum böyle birşey internet üzernde de mevcut mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 P2p programlarından faydalan diyecem, pek verimli olmaz..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bana istediğin resmi söyle sana kim olduğunu söyleyeyim :) 40GB'lık yüksek çözünürlüklü resim arşivim var. özel istekler varsa bakabilirim senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yuh napıyosun okadar resimi?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yuhhh 40 GB lık resim ?! Helal valla bende 300 MB falan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 pardon abartmışım 29.1 GB'mış.. + 3GB rar'lanmış ses efekt arşivim ve 1.5GB yine rar'lanmış font arşivim bulunmakta.. Resimlere gelince.. kesinlikle 18+ değiller. Hepsi minimum 2000küsur*2000küsur çözünürlükte kategorize edilmiş ve temizlenmiş resimlerdir(=fotoğraf) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 oha helal olsun[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Chemical, 27 Ağustos 2005 18:24 tarihinde demiş ki: yuh napıyosun okadar resimi? Abartacak birşey yokki 40 resim var psd'leri 1gb boyutunda :-P[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 40 diil 29.1 :P[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla tam bir OTuRaNBoGHa imissin naptın öyle arşivi ayrıca topici açan arkadaşın isteğini tam anlamadım ama şunu deneyebilirsin "fsadfads.jpg" site:fasdgfdas.com gibi arama yapabilrsin gugılda adını biliyorsan resmin ve uzantısınıda biliosan bi çok resim/foto upload sitesi var orada aratabilirsin yada gene eşek diyorum ne de olsa max 1mb dır onuda gayet hızlı indirir 1-2dk yı geçmez indirmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Zagg, 27 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Abartacak birşey yokki 40 resim var psd'leri 1gb boyutunda :-P hepsi jpg güzel kardeşim psd değil ;) psd tutsam hdd almam gerekecekti :p [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 27 Ağustos 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yahoo nun google ın resim arama hedeleri var[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Adam başta yazmış onlardan istemiyorum diye...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 www.picsearch.com[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Makaveli tarafından 28 Ağustos 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: OTuRaNBoGHa, 27 Ağustos 2005 18:21 tarihinde demiş ki: bana istediğin resmi söyle sana kim olduğunu söyleyeyim :) 40GB'lık yüksek çözünürlüklü resim arşivim var. özel istekler varsa bakabilirim senin için. listeleme yaptinmi, mesela zenciler, grup filan :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hmm canın zenci(!) çekti herhalde? :) Üstelik grup olarak istiyorsun.. Ey maşallah! Kapasite fazla sanırım?! :P Benim arşivin kategorileri sana göre değil ama; eğitim / iş / manzara gibi masum görselleri içerir. Gerçi yine masumane olarak yer alan ama senin fantezilerini süsleyebilecek bişeyler de olabilir elimde.. Misal: HAYVANLAR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sacmalama ya espiri yaptim cidden okadar image nasi arsivledin, thumbnails yapmiyorsun herhalde[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 thumbnails yapmıyorsun derken neyi kastettin anlamadım ama oldu bi şekilde işte ordan burdan.. sayıca fazla oldukları için de ufak hallerini alıp katalog yapmak istemiyorum. çünkü hepsini yapamayacağım ve bi kısmını yapıp bi kısmını yapmamak da kötü olacaktır tahmin edebileceğin gibi. ps'da actions olayını kullansam bile kasıyor maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bundan bahsediyorum ; bu arada tam sana gore 1 program biliyordum ama bulamadim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION[Bu mesaj vimpir tarafından 28 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 thumbnails yapmıyorum senin dediğin anlamda.. yapsam da bi işime yaramayacaktır.. zaten şöyle bir durum sözkonusu: windows, dosya sayısı az olunca o tarz gösteriliyor bildiğim kadarıyla.. daha fazla olunca sayı [benimkiler gibi] onlara normal belgeymiş gibi davranıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hayir alakasi yok 1milyonda olsa gosterir ama kasar biraz sonucta hafizaya almasi zaman aliyor, neyse ben su programi buliyim sana pm atarim :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bence bu kadar emin olma.. çünkü zaten ayarlarım da farklı.. misal: ben thumbnail tutmam makinede.. kayıt etmesini istemem :) o yüzden her resim klasörü açıldığında resimler tekrar yüklenir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya naparsan yap :D ne zor insansin be[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kızma kızma tamam bak çok da uzadı geyik sohbet ortamına döndü walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 haklisin:) benimki can sikintisi[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar