Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hiç sıkıcı değil, gayet keyifli bir film bana göre. hem yönetmen de danny boyle, kaçırma bir an önce izle derim..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Michelle izlememiz lazım tabe cnm bnm :-p Bu arada Ada gelio onu kaçırmamak lazımm burdan tekrar ve tekrar herkese tavsiye ederim :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 manyak ya filmi izlemeden nasıl tavsiye ediyosun crysania :D tamam ryan bugün oturur izlerim artık shallow grave i oooo yönetmeni danny boyle mi kesin izlemeliyim..[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 herhalde fragmanını fln seyrettik hakkında araştırma yaptık konusu nedir ne değildir alalala deliye bak o zaman sn hiç bi yeni filme birisi tavsiye etmeden gitme töbe töbe ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben hiç öle bişey yapmadım ki :P bu arada 2 eylülde bütün sinemalar kapalı crysania daha dorusu 18 yaşından küçükleri almıyolar :D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Pöff beni alırlar cnm bnm 8 günden kurtarıom bn puhahah...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 öylemi aaa ben bilmiyodum o zaman valla sinemalarda bi sorun varmış bence hiç gitme :D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yok cnm hiç endişelenme sen bebeğim benim için hallederler o sorunları sona onlar yapamasa bn bi yardım büyüsü yapıveririm sorunları hallederizzz tabe snn için sorunlar sanırım devam eder...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eee konu neydi,hah ewan mı,iyidir iyi.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sayfalara bakamadım ne yazılmıs ne edilmis vs :) the island filmi ile ilgili ne diyebilirsiniz? nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: mutos, 29 Ağustos 2005 17:40 tarihinde demiş ki: sayfalara bakamadım ne yazılmıs ne edilmis vs :) the island filmi ile ilgili ne diyebilirsiniz? nasıldır? Konusu: Lincoln, 21. yüzyılın ortasında ütopik gibi görünen ama varolan bir toplumda yaşamaktadır. Kendisi gibi tüm insanların amacı, ada için seçilen özel grubun içine girebilmektir. Bu umutla hayatına devam eden genç adam günün birinde olan biten her şeyin gerçek bir düzmece olduğunu öğrenir. Aslında toplumdan soyutlanmış olarak yaşayan klonlardır. Ve yaşatılma amaçları, klonlandıkları insanların yedek parçaları olarak varolmaktır. Günün birinde sağlığı bozulacak olan gerçek sahibine organ sağlamaktan başka varoluş amaçları yoktur. Hasat zamanının yaklaştığını ve eninde sonunda sıranın kendisine de geleceğini bilen Lincoln, yaşadığı yerden kaçmaya ve yaratıcılarıyla yüzleşmeye karar verir. Orjinal bi konu bnce ilgimi çekti ddğm gibi tavsiye ederim bnm dikkatimi çekti gerçi bn ewan hastasym doğal olarak ilgimi çekse de yine de konu cidden orjinal ya farklı en azından ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 guzelmis konusu. izliyim ben bunu en kısa zmanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yakında vizyona girio.Bende işallah sinemalarda izlerim sona da ilk işim zaten cdsini almak olucak :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: beybin, 29 Ağustos 2005 17:52 tarihinde demiş ki: hö??? ne içindi şimdi bu hö???[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar