Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ewan Mcgregor Filmleri (Moulin Rouge,Velvet Golmine,Star Wars,Big Fish) Hakkında Yorumlar

crysania

Öne çıkan mesajlar

herhalde fragmanını fln seyrettik hakkında araştırma yaptık konusu nedir ne değildir alalala deliye bak o zaman sn hiç bi yeni filme birisi tavsiye etmeden gitme töbe töbe ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok cnm hiç endişelenme sen bebeğim benim için hallederler o sorunları sona onlar yapamasa bn bi yardım büyüsü yapıveririm sorunları hallederizzz tabe snn için sorunlar sanırım devam eder...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mutos, 29 Ağustos 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
sayfalara bakamadım ne yazılmıs ne edilmis vs :)
the island filmi ile ilgili ne diyebilirsiniz? nasıldır?

Konusu:
Lincoln, 21. yüzyılın ortasında ütopik gibi görünen ama varolan bir toplumda yaşamaktadır. Kendisi gibi tüm insanların amacı, ada için seçilen özel grubun içine girebilmektir. Bu umutla hayatına devam eden genç adam günün birinde olan biten her şeyin gerçek bir düzmece olduğunu öğrenir.

Aslında toplumdan soyutlanmış olarak yaşayan klonlardır. Ve yaşatılma amaçları, klonlandıkları insanların yedek parçaları olarak varolmaktır. Günün birinde sağlığı bozulacak olan gerçek sahibine organ sağlamaktan başka varoluş amaçları yoktur.

Hasat zamanının yaklaştığını ve eninde sonunda sıranın kendisine de geleceğini bilen Lincoln, yaşadığı yerden kaçmaya ve yaratıcılarıyla yüzleşmeye karar verir.

Orjinal bi konu bnce ilgimi çekti ddğm gibi tavsiye ederim bnm dikkatimi çekti gerçi bn ewan hastasym doğal olarak ilgimi çekse de yine de konu cidden orjinal ya farklı en azından ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...