Soth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Ya bg2 nin bu unoffical exp. packini nerden indirebilirim??[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 teambg bi bak istersen bayaa bi mod vardı orda ..[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Soth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hmm peki orda larger modules bölümünde epic endeavorus ve dark day diye iki modul var ikisinide indirip calistirma sansim var mi yoksa sadece birisini mi yapabiliyoruz??[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 mod switcher diye bişe çıkmış onla 2sini birden yükleyip aralarında geçiş yapman mümkün sanırım ama 3ünü de denemedim ben :)[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Soth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 ehe vazgectim dosya boyutları bayagı büyük gibi sadece epici indiriyorum yeter:D[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.
Öne çıkan mesajlar