Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ivy'den ne nası yapılır 1! patates kızartması...

ivy

Öne çıkan mesajlar

çadırda arkadaşımla yaşarkenki sefalet günlerim aklıma geldi emaye tencerede patates kızartmıştım elektrikli ocakta kızmayan yağda sonra yan çadırdaki bacaksız gelip sermayenin yarısını "zahmet oluvercek gari"(aydınlı) diyip yiyip gitmişti tabi ben yanında kabak patlıcan kızartıp üstüne bide domates sosu bile yapmıştım aynı tencerede cık cık cık beni alan kız yaşadı valla.[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm!
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde belirttiğim gibi bunun standartu dunya cağında un salmış ve kabul edilmiş faber castelin kurşun kalemleridir sızın bu yaptığınızı anca pelikanın kalın uclu pembeli yeşil marker ları paklar ayıp ayıp,

sinirlendim gidip patetes kızartıyım barı ama bak Ivy de usta ama duzgun kesmemiş ben hiç kesmesem olur herhalde...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 24 Ağustos 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
bu patatesler nıye uranyumlu gıbı egrı bugru?

E kesemeyince öyle oluyo.Yamuk IVY :-P

Bende hiç düz kesemem heuhe.Güzel olmuş da ben patates kızartmam.Abim falan kızartır.KEserim ben abim pişirir. :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 24 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
bu patatesler ınsanlar ıcın yapılmıs olamaz bogazına kacsa kurtarırı yok

:D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki planlanmış bir koplo gibi bu sorumsuzluğun ilk kurbanıda ben oldum, arkadaşlar...
Az önce cektirdiğim röntgende görüldüğü gibi
[spo1=Röntgen][/spo]

Patetesi kesmesemde olucağını düşünerek kesmeden kızartmış ve yutmuş bulunmaktayım bu sorumluluğu tumuyle ustune almış olan ivy'i burdan kınıyorum

röntgende son derece acık bi şekilde görülüyorki, patates aryepiglottig fold'umla thyroid cartilage 'em arasında sıkışmış vede vocal fold 'uma baskı uygulamaktadır.
Daha şimdiden ventricular fold 'uma ciddi zaralar vermiş olan patatesin ilerki zamanlarda acıcağı sorunları düşünmek bile istemiyorum seviglli arkadaşlar.

ulan latince image bulamadik iyimi
Edit:Typo
[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE

[Bu mesaj Cuce tarafından 24 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...