ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 mehmet buyur sen yap.... eheh alper bak adım adım takıp et sende yap:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bundan önce en önemli husus bunları yapıcak birini bulmaktır bence.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben yaparım da göremezsiniz.. bi daha ki buluşmada size patates kızartim :D eheheh[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @boenx: ben yapıyom ıste:) daa durun sıze neler ogretıcem ben:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 O yapıcak adam çok desenize isteriz de isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Peki bune? Iamma osusursa cemaat sıcarmış, şimdi ben bi patatesi butun olarak kızartıp yutup bğulsam sorumlusu kim Ivy?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Heheh! Adam belgeli fotoğraflı gelmiş.. Keşke yanına bir de kalem görüntüsü koysaydın.. Karşılaştırma olayı falan...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sorumluluk almıyorum kardesım kalemle karsılastır ole gel... :)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kalem dolma kalem olucak ona göre =) her kalem olmaz ..[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Onu izah edebilirim. Canım sıkılıyo napıyım.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 çadırda arkadaşımla yaşarkenki sefalet günlerim aklıma geldi emaye tencerede patates kızartmıştım elektrikli ocakta kızmayan yağda sonra yan çadırdaki bacaksız gelip sermayenin yarısını "zahmet oluvercek gari"(aydınlı) diyip yiyip gitmişti tabi ben yanında kabak patlıcan kızartıp üstüne bide domates sosu bile yapmıştım aynı tencerede cık cık cık beni alan kız yaşadı valla.[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hehe öyle çadır işinde bi kere kayserili biri vardı çadırda herkes sucuk pişirirken biz mantı yemiştik dağ başında ahh ahh :)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Even sizin el ölcüleriniz goz onune alınarak oranlan ayarlanan bu kalemler faber castelin standart ürünleridir, Bu standartlat dunya capında kabul edilir.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Adam belgelerle gelmiş! kalemide koydu! UTANMIYOR MUSUNUZ HALKI YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYE? DAHA NELERİ YANLIŞ AKTARDIN BİZLERE? :-P Cüce güzel olmuş. Ellerine sağlık lol [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dediğim gibi bunun kurşun kalemi var, pilot kalemi var, DOLMA kalemi var ;)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Benimde belirttiğim gibi bunun standartu dunya cağında un salmış ve kabul edilmiş faber castelin kurşun kalemleridir sızın bu yaptığınızı anca pelikanın kalın uclu pembeli yeşil marker ları paklar ayıp ayıp, sinirlendim gidip patetes kızartıyım barı ama bak Ivy de usta ama duzgun kesmemiş ben hiç kesmesem olur herhalde...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 18:03 tarihinde demiş ki: bu patatesler nıye uranyumlu gıbı egrı bugru? E kesemeyince öyle oluyo.Yamuk IVY :-P Bende hiç düz kesemem heuhe.Güzel olmuş da ben patates kızartmam.Abim falan kızartır.KEserim ben abim pişirir. :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 patates kasar hocam. ekmek arası domates peynir güzeldir onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Napacan patatesin incesini kalem gibisini ?Bana aklsa patatesi kesmeden komple atarm çüğ yerim beah[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu patatesler ınsanlar ıcın yapılmıs olamaz bogazına kacsa kurtarırı yok[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Apache, 24 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki: bu patatesler ınsanlar ıcın yapılmıs olamaz bogazına kacsa kurtarırı yok :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sanki planlanmış bir koplo gibi bu sorumsuzluğun ilk kurbanıda ben oldum, arkadaşlar... Az önce cektirdiğim röntgende görüldüğü gibi [spo1=Röntgen][/spo] Patetesi kesmesemde olucağını düşünerek kesmeden kızartmış ve yutmuş bulunmaktayım bu sorumluluğu tumuyle ustune almış olan ivy'i burdan kınıyorum röntgende son derece acık bi şekilde görülüyorki, patates aryepiglottig fold'umla thyroid cartilage 'em arasında sıkışmış vede vocal fold 'uma baskı uygulamaktadır. Daha şimdiden ventricular fold 'uma ciddi zaralar vermiş olan patatesin ilerki zamanlarda acıcağı sorunları düşünmek bile istemiyorum seviglli arkadaşlar.ulan latince image bulamadik iyimiEdit:Typo [signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE[Bu mesaj Cuce tarafından 24 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 GO CÜCE!!![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 [signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..[b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet aynen böyleyim; ameliyat için sakallarımıda kestiler ayrıca sakallarım için tazminat istiyicem.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar