tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 uyuz oldum ya yutkundum bilumum bi şey yaptım agizim açıp kapadım yemek yedim gece de uyudum geçmedi.. tıkandı dediğim ankaradan iste geliodum gece,bolu dağında klasik herkese olan kulağım işte ağırlaştımı derler öle oldu.. de bu saat oldu geçmedi ne yapacm ben?[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Sesım gelıomuuuuuu :)...Bılmıyorumda gecer zamanla yaw telaslanma[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi sol kulağım yaw. zaten nezleyim yeni yeni iileşiorum o gıcık edio,bide kulağımla mı uğraşacam pöff:( yok mu önerisi olan[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar