Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiliz elemanların çektiği klip

Hakiki_Portnoy

Öne çıkan mesajlar

geçen ana haber bülteninin sonlarına doğru bi haber vardı,ingiliz deniz kuvvetleri askerleri bi tane klip çekmişler.bazı kısımları vardı haberde de inanılmaz komik.adamlar bazı şarkıları (queen den falan)ağızlarını oynatarak söylüyolar bi yandan da cins cins hareketler yapıyolar güvertede.komutanlar bile katılmış.ama bunu bi türlü internetten bulup izleyemedim.var mı elinde bi kaynak olan falan?çok merak ediyorum tam versiyonunu.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

uhahahh o süpürgeyle solo atan adam mütişti mest oldum resmen.Başka başka şeyler yapanlar da var da hatırlayamadım bi gören olursa hemen haber versin haa..[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR?
Roberha TEMO(½)
-Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...