Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Merhabalar, Ya bu arabaların cabrio olmayanı yokmudur yani bulamıyorum bir yerde fiyatını bilen varsa söylesin 94 95 modellerinin cabrioları 11-13 milyar falan.. Araba teknik açıdan güzel, fazla yakmıyor falan ama işte tr de fazla gözükmüyorlar ortalarda bi DynamicK arkadaşımızda war zaten :) ondan biliyorum klimalı falan şahinleri bile 5 milyara sattıklarına göre...[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bu araba çok ii bak söliyim :) ama yedek parçası yoktu fazla Türkiyede onun için çok satmıyodu ve ucuzdu 2. eli ama artık F&B otomotiv üstlendi Türkiye distürbitörlüünü, MG, rover ne varsa tüm modelleri getiriyo da, hala yedek parça olayı nasıldır bilemicem tabi... Yaa bi de cabriolét'nin nesi war?[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 cabrio sakat araba, neden dersen tente olayı var onun tenteli arabalara güvenmiyorum açıkçası fazla garaj lazım onları saklamak için. Normalinin fiyatlaırnı biliyormusun bu arada?[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 peh adamlar tenteyi yırtana kadar camı'da kırabilirler, camıda kesebilirler, kapıyıda açabilirler pekala çok bi farkı yok yani[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mav +1[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 neyse işte ben tentesiz istiyorum daha ucuz oluyor :=)[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Yedek parça konusunda önceden BMW'da iken parçalar BMW parçaları ile kapışıyordu fiyat açısından. F&B'de geçen gün servise girdim. Çok iyi fiyat verdiler. İnşallah artık parça sorunu yaşamıyacağız. Gerçi seneye satarım bunu herhalde. Rover'a geçeceksen radyatör suyuna çok dikkat et. Az yakma konusunda pek de ekonomik bir araba sayılmaz. Ama yaktığını da performans olarak sana sunuyor. (yiğidi öldür hakkını ver demişler. He heyt yiğit kızım benim) [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 14 July 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ge-ta ne markası seninkinin? 94 kasalar gayet az yakıyor[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 99 model 216 si.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ge ta 94 modelleri az yakıyor onların[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar