VampirCan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 PsychedeliC Trance: İnsanin psikoloji dünyasinin, ruh veya beyin psikolojisine, anormal psikolojik etkiler yaratarak, halusulasyon veya algilama bozuklugu yapmasi seklinde yorumlanir. Alisilmadik psikolojik deneyimlerin olaganustu psikolojik etkilesimlerden kaynaklandigina inanilir. Bu olaganustu olaylar bilindik doga konunlarinin kurallariyla aciklanamaz. Bu deneyimlerin, ruh dunyasiyla iletisim olarak yorumlanir. Muzik; tonlamalari, dizi kombinasyonlar seklinde, devam eden bir kompozisyon seklinde organize etmektir. Muzik tipikal olarak, tempo, melodi, ritm ve armoni olarak tanımlanır. Bu sozlerin birlesimi, yani psychedelic music, melodi,ritim ve harmoniden ilham alarak, psikolojik fakat anlatilması doga kanunlari acisindan mumkun olmayan bu olaganüstü deneyimlerin ruhu ve beyni etkilemesidir. arkadaşlar varmı psychedelic yada goa tarz dinleyenler...yada merak edenler varsa ben yardımcı olabilirim her türlü parça ve dj bakımından...Çok güzel bir tarz trancelerin arasında en iyisi ve en az bilineni...Technocuyum diyenler bu tarzı bilmez bu tarz techno nun dedesi kalıyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VampirCan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hiç yok galiba bu tarzı dinleyen yada merak eden ???[signature][hline]Hate sun..Live in dark..Drink blood Goa & Pyschedelic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bu aralar kaptırdım kendimi bu tarza:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar