Sparky Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ilk priest deneyimimi yeni serverda gerceklestireyim dedim ve human priest actim bi tane. 14-18 arasi beraber takilabilecegimiz arkadaslar varsa Bu mesaji EU - Haumarush Realm Başlığı'na yazacak kadar mesaj (100) olmadigi icin yeni konu acmak zorunda kaldim, kusuruma bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 güzel bir server hoşgeldin horde olarak yeni bir düşman kazanmak çok eğlenceli :D 100 mesaj olayını anlayamadım?[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nihohoho! :horace: allyda gördüm ya :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparky Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Herkes Horde mu ya? :D Ya war ya yeni cikan fakle uygulamasi. 100'den az mesaji olanlar 2 gunden eski konulara mesaj yazamiyor. Ben aslinda Crane'im ama bilenler bilir, sifre hatirlatmada sorun yasiyorum, gelmiyor degistirme maili. Bayadir mail atiyordum ama cevap gelmiyordu. Dun Karakedi'ye ozel mesaj attim, hala bekliyorum.Yanliz sunu anladim, Paticik'te yeni olmak acayip zor. Bence bu agir sartlar biraz hafifletilmeli. // Ha bu arada fake bu diyip banlamayin daha once yaptiginiz gibi! [Bu mesaj Sparky tarafından 29 Ağustos 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nihahaha? anlaşıldı? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 14-18 arası için konu açmak caiz olmamış ya :D sonuçta iki günde 18 olursun, birileri anca görür.. falan filan işte :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar