CeaseR_Tr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu Resimin Nasıl Gonderildigini Soyleyebilirmisiniz arkadaşlar. Özelden Gondeirriseniz sewinirim..Cok Guzel Bi Resim warda elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 şuraya bak bi araştırmadan da mesaj atma [spo1=bak buraya bi]http://forum.paticik.com/view.php?id=131045[/spo][signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu 411 nasıl bir oyun oynuyo anlayamdım adam cz de paper magec lerın yanından geciyo nasıl öldüklerini anlayamıyorlar CoK yAzIk bu magec lere[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu bir konu patlatma çabasıysa bişey demiyorum.... söylediğin şeye gelince 411 iyi bir oyuncu... ne zmn ne skillini nasıl kullanıcagını iyi biliyor... npsindende bunu anlıyabilirsin... ayrıntılı bilgi istersen pmden konuşabiliriz... yinede konuyu dagıtmayalım demiyorum çünkü topicin açılış amacı boş.... tepede kocaman bir topic var "SS ve illüstrasyonlar" diye... adam bi baksa bulucakk ama nerdeeee....[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 baya bi komik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eee nasilsiniz ? * Patlar *[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 burada patlamiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iyiyis sen ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 411 benim paper ı kesemiyordu talia +6 25 dd helmet vardı dokunamıyordu ama warrior lar acayip vuruyorlardı =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar