LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1 aya kadar knıght oynuordum ama artıq bıqtım hep aynı şeyler,apos döne döne başım döndü üstüne bide hack yiyince oyundan biras soğudum tabi :D Ama gerçekten bu oyunlar sosyal hayatı çok etkilio oda da otur otur tüm gün göt jimlastiği yapıodum,bıraktııımdan da memnunum darısı sizin başınıza[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Seni bilmem ama ben hem oyundan zevk alarak oynuyorum hem de sosyal hayatımı devam ettiriyorum. Tamam oyunda biraz yavaş gidiyorum ama bence her ikisi bir arada yürütülebilir. Tabii 60 oluncaya kadar o zaman sadece Knight kalır :)[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sevgili balon bu topic ile ne demek istedin? isteyen oynar, isteyen oynamaz, isteyen hayattan kopar, isteyen sosyal hayatını aksatmadan oynar. yani amacın ne?[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sen bilinçsiz oynuyor olabilirsin ama ben bilinçli oynuyorum zamanı geldiginde dur demesinide biliyorum gayetde zevk alıyorum charım full hack yedi benim elimden aldılar :([signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabi arkadaşlar o sizin kendi kararınız ikisini bi arada yürütebiliosanız ne mutlu size ama ben yapamıodum,paso evde bilgisayar başındaydım,arkadaşlara gidioz sinema falan dioz,bilgisayarı bi açıo oturuoz knıght a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu arada çok geçmiş olsun hack için,charını toplamak zor oluo baştan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sende apos dönme bekle aposlar sana dönsün. bak git bi günde provokerlik yap :D bufferler bile tek tek topluyor senmi toplayaıcan[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ya istenince hem oyun hem sosyal hayat hem ders hepside oluyo. Hepsini zamanında yapmasını bilecen. Arkadaşlar diyecekler hadi şuraya gidiyoz. Bende diyecem yok olmaz ben ko oynayacam demiyecen tabiki. Yemişim ko yu demesini bilecen. Sınava yakın zamanlar ko yu bırakıp sınav çalışacan derslere kasacan. Kısaca hepsine zaman ayır. o zaman oynamaktanda zevk alırsın. Oyun çok baydıysa 1-2 ay oynama o zaman tekrar başlayınca çok keyif alırsın.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bizim çoğu uodan gelen arkadaş da aynı şeyi yaptı. "bu ne ç.b tüm gün yaratık kesiyoz" dediler ve gittiler. ama KO nun tadı pkda çıkar savaşta çıkar cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Olabilir ama Biraz kaba olacak... Bundan bizeneeeeeeeee baydıysa oynama üstad.. Aaa.. millet deliye hasret biz akıllıya..[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "KO Allah'ım baydi artik arkadaslar" dusuk bi cumle olur.. onun yerine "Allahım, ko baydi artik arkadaslar" seklinde kullanmani oneririm.. Yoksa, Allah baydi artik die okunur tarafimizdan.. ha ben basit bir imla uyarisi ile yetinirim de tanri yildirimla uyarabilir yani o bakimdan araya virgul.. basliga edit... [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 05:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 git cs de 10 saniye içinde kendi takımından birine vur görürsün nası yıldırım düşüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 adam doru söylemiş. git biraz sen kumda kartopu oyna belki kendine gelirsin.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: vktk, 26 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki: sevgili balon bu topic ile ne demek istedin? isteyen oynar, isteyen oynamaz, isteyen hayattan kopar, isteyen sosyal hayatını aksatmadan oynar. yani amacın ne? Neden insanlara karsı bu kadar agresif sin sen onu acıkla once. Sevgili balon nedemek onu acıkla ? Bir post kasma tutturmussun gidiyorsun.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 paranoya[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaşlar birşeyi mrk ediyorum tmm volkan abidede hata olabilir ama neden post kasan arkadaşlara birşey demiyorsunuzda ona cvp veren kişiye agresif paranoya diyorsunuz ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar