Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KO Allah'ım baydı artık arkadaşlar

LeGoLaS606

Öne çıkan mesajlar

1 aya kadar knıght oynuordum ama artıq bıqtım hep aynı şeyler,apos döne döne başım döndü üstüne bide hack yiyince oyundan biras soğudum tabi :D Ama gerçekten bu oyunlar sosyal hayatı çok etkilio oda da otur otur tüm gün göt jimlastiği yapıodum,bıraktııımdan da memnunum darısı sizin başınıza[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sen bilinçsiz oynuyor olabilirsin ama ben bilinçli oynuyorum zamanı geldiginde dur demesinide biliyorum gayetde zevk alıyorum charım full hack yedi benim elimden aldılar :([signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Sosyal ağlarda paylaş

Ya istenince hem oyun hem sosyal hayat hem ders hepside oluyo. Hepsini zamanında yapmasını bilecen. Arkadaşlar diyecekler hadi şuraya gidiyoz. Bende diyecem yok olmaz ben ko oynayacam demiyecen tabiki. Yemişim ko yu demesini bilecen. Sınava yakın zamanlar ko yu bırakıp sınav çalışacan derslere kasacan. Kısaca hepsine zaman ayır. o zaman oynamaktanda zevk alırsın. Oyun çok baydıysa 1-2 ay oynama o zaman tekrar başlayınca çok keyif alırsın.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

"KO Allah'ım baydi artik arkadaslar" dusuk bi cumle olur.. onun yerine "Allahım, ko baydi artik arkadaslar" seklinde kullanmani oneririm.. Yoksa, Allah baydi artik die okunur tarafimizdan.. ha ben basit bir imla uyarisi ile yetinirim de tanri yildirimla uyarabilir yani o bakimdan araya virgul.. basliga edit...

[Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj electroreflex tarafından 29 Ağustos 2005 05:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vktk, 26 Ağustos 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
sevgili balon bu topic ile ne demek istedin?
isteyen oynar, isteyen oynamaz, isteyen hayattan kopar, isteyen sosyal hayatını aksatmadan oynar.
yani amacın ne?

Neden insanlara karsı bu kadar agresif sin sen onu acıkla once. Sevgili balon nedemek onu acıkla ?
Bir post kasma tutturmussun gidiyorsun.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...