Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: If(!Empty($_POST[YAS_KUCUK])) and (!Empty($_POST[YAS_BUYUK])) aldigim degiskenleri eger iki kutuda doluysa demeye getiriyorum ama olmuyor. nasıl bir mantık lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 and değil && ve $_POST yerine $HTTP_POST_VARS kullanmayı dene.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 birde [YAS_KUCUK] değil [YAS_KUCUK] olarak değiştir tabi onu ve diğerini.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bide bide Empty değil empty olcak :)[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 fonksiyonlarda buyuk küçük harf fark etmiyor diye biliyorum. kullandığım php yorumlaıcısı $_POST'u okuyabiliyor yani değişken almak herhangi bir sorunum yok. and ile && ayni anlama çikiyor. ve hiç birisi bir işe yaramıyor şunun doğrultabilir misin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Aşağıdaki kod çalışıyor. Kendi kodlarını buna göre düzenleyebilirsin. [code=php] if($HTTP_POST_VARS[YAS_KUCUK] && $HTTP_POST_VARS[YAS_BUYUK]) { echo $HTTP_POST_VARS[YAS_KUCUK]; echo ""; echo $HTTP_POST_VARS[YAS_BUYUK]; } ?> [/code][signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hmm şunu belirteyim hemen. !empty şeklinde boş değilse manasına gelen bir işlem yaptırabiliyorum tek başına sorun yok. fakat !empty şeklinde 2 tanesinin doğruluğunu kontrol ettirirken ilk başta yazdığım bağıntı ile sorun yaşıyorum. ama said: if($_POST[YAS_KUCUK] and $_POST[YAS_BUYUK]) kullanınca sorun olmuyor. fakat empty ile nie çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 [code=php] if(!empty($HTTP_POST_VARS[YAS_KUCUK]) && !empty($HTTP_POST_VARS[YAS_BUYUK])) { echo $HTTP_POST_VARS[YAS_KUCUK]; echo ""; echo $HTTP_POST_VARS[YAS_BUYUK]; } ?>[/code] Bende bu betik düzgün çalışıyor. Başka bir yerde hata yapıyor olmalısın.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 birde şu empty ile ben deniyeceğim tekrar düzelmesse artık yolumuza devam edices =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bence isset kullan veya yas_kucuk!="" && " " gbibi bişey[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 queen o olamıyor.. mesela $degisken = $_POST['adi']; yaptın diyelim ve kullanıcı, "adi" kısmını boş bırakarak formu gönderdi. sen isset ile kontrol etmeye çalışırsan; $degisken, 'adi' isimli bir _POST değişkenine eşitlendiğinden, true değerini döndürecektir. ama empty'i kullanırsan; işte o zaman içinin boş olup olmadığını en doğru şekilde öğrenmiş olacaksın :) [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 29 Ağustos 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 if(!trim($_POST[YAS_KUCUK] || !trim($_POST[YAS_BUYUK]) {[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar