_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 onların tam olarak yayın saatlerini söyleyebilirmisiniz bana?[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 jackass yanlis hatirlamiyorsam cuma saat 10 gibi bisiydi ama yanlis olabilir[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 crazy-monkey bi prog. diil diye biliyorum sadece reklam aralarında çıkıyo oda jackass'le dalga geçmek için[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 dirty sanchez vardı hey gidi hey. jackass gillerin en iğrenci..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 dörtisançez iğrençliği aşmış bi program, adamlar piskopata bağlamış.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 herseyin oldugu gibi turkler o programında taklıtını yapmışlar nr1 de var s.o.s die salak otesi bişe[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 jackass artık yeni bölüm yapmıo ne yazıkki pff[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 crazy monkey sadece generic ve kolpa bi olay[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 dirty sanchez pis bişi hakkaten insanın midesini bulandırır adama bi dövme yaptırcaklar adam kan revan içinde ıyk.Jackass diilde bide geceleri çocuk programına benzer acaip komikl bişi var böle kuklalarla fln harbi tavsiye ederim..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Wonder Showzen o kuklalı pogram, deli bir şey! Adamlar feci dalga geçiyorlar, limitsiz kafaya alıyorlar güncel olayları.. Dirty Sanchez'den ve benzerlerinden hazzetmem hiç. Salakça.. Crazy Monkey iyidir. Dalga geçer Jackass le falan. Hiçbir risk içermeyen iki üç şey yapıp alta da müziği yerleştirip.. Çok çılgınız haa moduna girerler..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aması varki wondershowzen de müslümanlarla dalga geçiyolar. Mtv ye jihad yapalım[signature][hline]o_0[b] [b]Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Adamlar her şeyle dalga geçiyorlar.. Dediğim gibi limitsiz dalga geçiyorlar. =) Bir bölümde Tanrıyı öldürmüşleridi veya Tanrı intihar etmişti! Çok ağır bir program olduğunu, her bünyenin kaldıramadığını hatta müslümanlarla dalga geçmese bile çok ağır olduğunu belirtmek lazım... Ama süperdir![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 süper ya o program ben cok sev1om:D[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: dasaaa, 28 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Wonder Showzen o kuklalı pogram, deli bir şey! Adamlar feci dalga geçiyorlar, limitsiz kafaya alıyorlar güncel olayları.. gece yarısından sonra aralıksız video yayınında reklam aralarında çıkan çizgi karakterleri mi kastediyorsunuz? yoksa bu farklı bir olay mı?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Valla farklı biraz... Kuklalar ve küçük (ne bilim 4-5yaşında falan) çocuklar var.. Arada Harfler ve Rakamların savaşını veriyor. Hippi, kafası daimi kıyak gezen sarı bir kukla var! Sağda solda röportaj yapan mavi bir kukla var! Feci bir şey! Beğenirsen çok komik.. Beğenmezsen kabus gibi.. Görürsen anlarsın zati =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eh, dürüst olmak gerekirse haberim bile yoktu böye bir programın varlığından XD benim bahsettiğim çok farklı bir olay[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Wonder Showzen denk geldiğimde izlediğim bir program. Cidden çok sağlam konular dönebiliyor :) Çocuk sunucular falan var. Bir kere o mavi kukla yoldan geçenlere ilginç bir soru soruyordu(hatırlayamadım) Bir tanesi soruyu duyunca kuklayı yakalayıp fırlatmıştı bir tarafa :D Dirty Sanchez bir zamanalr gece vakti bir program beklerken (cnbc-e de gündüz kaçırdığım bir diziyi izliyordum her hafta) bir kaç kere izlediğim bir program. Dehşet ya. Her izlediğimde dahada dehşete düşüyorum. Bir bölümde adamlar fermuarı indirip mal varlığını masaya vuruyordu. Sonrada diğerleri esnek bir tahta sopayı iyice esnetip serbest bırakıyordu. O gece huzurlu uyuyamadım valla.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 manyak bi kukla :D[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar