Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jackass ve benzerleri(viva la bam-crazy monkeys gibi)

_black_angel_

Öne çıkan mesajlar

dirty sanchez pis bişi hakkaten insanın midesini bulandırır adama bi dövme yaptırcaklar adam kan revan içinde ıyk.Jackass diilde bide geceleri çocuk programına benzer acaip komikl bişi var böle kuklalarla fln harbi tavsiye ederim..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Wonder Showzen o kuklalı pogram, deli bir şey! Adamlar feci dalga geçiyorlar, limitsiz kafaya alıyorlar güncel olayları..

Dirty Sanchez'den ve benzerlerinden hazzetmem hiç. Salakça..
Crazy Monkey iyidir. Dalga geçer Jackass le falan. Hiçbir risk içermeyen iki üç şey yapıp alta da müziği yerleştirip.. Çok çılgınız haa moduna girerler..[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar her şeyle dalga geçiyorlar.. Dediğim gibi limitsiz dalga geçiyorlar. =)
Bir bölümde Tanrıyı öldürmüşleridi veya Tanrı intihar etmişti!
Çok ağır bir program olduğunu, her bünyenin kaldıramadığını hatta müslümanlarla dalga geçmese bile çok ağır olduğunu belirtmek lazım...
Ama süperdir![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 28 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Wonder Showzen o kuklalı pogram, deli bir şey! Adamlar feci dalga geçiyorlar, limitsiz kafaya alıyorlar güncel olayları..

gece yarısından sonra aralıksız video yayınında reklam aralarında çıkan çizgi karakterleri mi kastediyorsunuz?

yoksa bu farklı bir olay mı?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla farklı biraz... Kuklalar ve küçük (ne bilim 4-5yaşında falan) çocuklar var.. Arada Harfler ve Rakamların savaşını veriyor. Hippi, kafası daimi kıyak gezen sarı bir kukla var! Sağda solda röportaj yapan mavi bir kukla var! Feci bir şey! Beğenirsen çok komik.. Beğenmezsen kabus gibi..

Görürsen anlarsın zati =)[signature][hline]MONO(b)LOG

Sosyal ağlarda paylaş

Wonder Showzen denk geldiğimde izlediğim bir program. Cidden çok sağlam konular dönebiliyor :) Çocuk sunucular falan var. Bir kere o mavi kukla yoldan geçenlere ilginç bir soru soruyordu(hatırlayamadım) Bir tanesi soruyu duyunca kuklayı yakalayıp fırlatmıştı bir tarafa :D

Dirty Sanchez bir zamanalr gece vakti bir program beklerken (cnbc-e de gündüz kaçırdığım bir diziyi izliyordum her hafta) bir kaç kere izlediğim bir program. Dehşet ya. Her izlediğimde dahada dehşete düşüyorum. Bir bölümde adamlar fermuarı indirip mal varlığını masaya vuruyordu. Sonrada diğerleri esnek bir tahta sopayı iyice esnetip serbest bırakıyordu. O gece huzurlu uyuyamadım valla.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...