Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Triumph ve eminem :D

Shikamaru

Öne çıkan mesajlar

Yaw bu emineme bukadar acı laf Söylenirmi be kardeşim adamın içini okadar yakmışki laf adam gidip o ass like that şarkısının yarısını triumpha laf söyleyerek geçirdi ben şarkıyı görünce şok oldum ama :D herneyse bir çoğunuz bilmiyorsunuzdur işin iç yüzünü :D hemen anlatayım : Bu Zibidi Triumph yine dalga geçecek adam arıyodu mtv müzik ödüllerinde eminem geldi bu kuklanın kafasını aşşağıya doğru itti daha sonra bu kuklanın boynuna bitane boyunlauk taktılar sonra basın toplantısı yaparmış gibi birsürü gazeteiye açıklama yaptı :D Bu sırada Eminem bana saldırdı felan dedi.Daha sonra ise: [spo1=Olay söz]Benim annemde orospu ama ben ona şarkılar yazmıyorum [/spo] Dedi.Ve eminemde bu lafın altında kalmadı ve ass like that şarkısını yaptı :P iyi yapmış[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

ha onun icin mi yapti o sarkiyi... bende satamıyorda soyle cafcafli bir kliple popolar(!!!) hakkinda konusuyor zannetmistim kapatiyordum hep baslayinca :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 29 Ağustos 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...