Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Dakika 80 G.Antep 2 - 1 G.Saray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne oldu maç bitmedi mi hala.. hadi gaziantep aslanlarım biraz daha dayanın ..:d[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 g.antepten biri atıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 goooolllll..hasan kabze...2-2[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mac bitti 2-2[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 maç bitti... hehehe beraberliğkde ii gene son dakkalarda kurtardınız..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tabii hakem gsyi tuttu son dakikalarda mac bitti fkat sole bisi var fb - gs -ts -bjk olsun böle zor durumda kalınca hakemler direkt arkadan ittirior bna bir care bulunmalı baskada bisi demiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Quardon, 26 Ağustos 2005 21:55 tarihinde demiş ki: tabii hakem gsyi tuttu son dakikalarda mac bitti fkat sole bisi var fb - gs -ts -bjk olsun böle zor durumda kalınca hakemler direkt arkadan ittirior bna bir care bulunmalı baskada bisi demiorum macın sonlarına dogru hareketlenen pozisyonlarda haliyle mudahele edicek yağğnniii[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya zaten öyledir. 90+1 veya 90 + 2 de gol atınca hakem dürttü... peh... Ben ne dürtmeler gördüm, sen kafana takma...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hasan kabzem benim beee böle bi deplasmanda 1 puanı hele de son dakkada kurtarmak çok önemliydi[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 KARAMBOLSPOR GENE İŞ BAŞINDA!!! Daha çok tehlike! Daha çok stres! Daha çok bal! Daha çok hata! Muhteşem serinin bu bölümünde karabolspor gene maceradan maceraya atlıyor. Tehlikeli deplasmanlardan çıkıyor ve büyülü yollarla tehlikeleri aşıyor. BU bölümü sakın kaçırmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yannız nası bi maçtı gene fıtık oldum yani.hakem falanda durtmedi ayrıca.son dakkalarda nasıl dalıyodu g.antepliler inanamadım resmen öldürmek için girişiyolardı[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 edit: tamam saçmaladım doldur boşalt oynadı galatasaray berbat bi maçtı.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 26 Ağustos 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @zydar get a life...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ikinci yarı g.antep sahasında gecti ama 2-1 den sonra gs nin net pozisyonları yoktu..antep cok iyi kapandı..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bide hakan öldü iyiyce hasta etti[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yenik duruma düştüğümüzden beri sadece doldur-boşalt oynadık ve ne yazık ki Hakan artık hava toplarına o kadar hakim değil.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet hakanı 90 dak nerdeyse hic gormedim.. necati-umıt ikilisi gs icin daha iyi olabilir..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hakan ı en çok savunanlardan biriyim ama bugün ben de gördüm ki artık gs nin hakanın alternatifini yaratması ya da alması gerek necati ümit ikilisine ise hala katılmıyorum bu ikili kapalı defanslar içinde kaybolur gider[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 jarjar aga tabi tabi hos bi msj bicimi deildir ben 4 büyüklere ayrıcalık tanınmaması gerektigini belirttim anladın mı ? direk polemik yaratmaya calısan insanları kafa yapısı olarak bos buluyorum. maca donersekte altan iyiydi bana göre fakat son vurusları pek iyi yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hakan bıktırdı ya hiç bir şey yapmıyor olmazki.. Hakan Kral'ımızdır doğrudur türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden biridir.. Ama yeter zorlamaya gerek yok. 4 haftadır olumlu bi hareketini göremedim. Devir hızlı, çalım, şut yeteneği olan oyuncuların devri avrupanın hepsi böyle... Hakan artık kesilmeli bence hiç olmazsa bir süre artık zorlamaya gerek yok[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 belkide geretz sunu dusunuyordur.Hasan sasın ani patlamasını hakandada bekliyor olabilir belki bir kac hafta daha deneyip böle bisiler beklio olabilir biraz sacma cumle oldu ama nese artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 altanla ümiti beğendim bende.necati gelince ümiti kesmez umarım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 umit i keserse ayip olur adam varini yogunu koyuyor sahada bu kadar gol atiyor[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar