Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barışarock

irin

Öne çıkan mesajlar

-İlk gün ben akşama doğru geldim festivale sanırım program baya bir aksamış, Tibet Ağırtan ve Kırık Kalpler sahneye çıktı 3 parça çaldılar ve sonra çevre köy ve insanlarının "ses oluyor gürültü oluyor" şikayetlerinden dolayı sahneden çok erken ayrıldılar, artık kim suçlu bilmiyorum ama hiç güzel olmadı.

-İkinci gün Moğollar normalde programda en sonlarda olmalarına rağmen programlarını öğleden sonra vakitlerine aldılar. Gerçek sebebini bilmiyorum gerçekten ama tahmin etmek gerekirse bi üst paragraftaki olayın kendi başlarına gelmesinden korkmuş olabilirler. Ha tabi bi de şu var Tibet Ağırtan sahneden inerken onu sahneden indiriyomuş gibi gözüken (halbuki değil) Moğollar'ın basçısı idi. Ertesi gün yine aynı saatte kendileri çıkıp erken sahneden inmeselerdi ayıp olurdu diye de düşünmüş olabilirler.

-İkinci gün Hard'n Heavy Show gayet güzeldi, bazı sistem aksaklıklarına ve pogo girişimlerine rağmen. Soul Sacrifice'ın ritim gitarının alt teli kopunca tek gitar devam ettiler. Ancak ritim gitarist sahnede elinde mikforon şova devam edince yine ortalık bi gerginleşti bi kaç ağız dalaşı falan oldu, anlayamadık tam.

-Hard'n Heavy'den sonra ise yorulmuş olduğumuzdan dolayı ve Bülent abiyi daha önce izlememizden dolayı ayrıldık.

Not:Pogo yapanlar.. Kendinize gelin Barışarock festivalindesiniz. Festivalin politik yönü bi kenara, barış teması içeren bi konserde pogo yapmak? Yuh diyorum. Hadi hepsi bi kenara, orda zaten toprak zemin etrafı toz duman ettiniz, yapanın da yapmayanın da her tarafı toprak oldu, nefes alamadık. Toz çıktığını gördünüz hadi niye 35 defa daha tekrarlıyorsunuz. Hadi artık HERŞEYİ bırakın "abi bişey olmaz mantığıyla" giriyosunuz birbirinize orda birinin ağzı burnu kanasa sonra kavga çıksa, o arkadaş hiç hesapta yokken tuvaletlerde ilkyardımlarda dolaşsa ne olucak. Yapmayın etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...