can Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya başka birinin ipodundaki şarkıları benim bilgisayara geçirip sonra da o şarkıları benim ipod a nası geçiririm? ya da başka bi bilgisayara benim ipodu takip o şarkıları benim şarkılara nası eklerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ipod'un programını yüklersin. takarsın kablosunu içine atarsın istedigin mp3 leri olur.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hayır ipodun programıyla(yani iTunes) yapılmıyo özel programlar var ama adlarını hatırlamıyorum biraz google da araştır el yordamıyla istersen görünüm ayarlarından gizli dosyaları gör seçeneğini tıklayıp bakabilirsin[signature][hline]sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 28 Ağustos 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Winamp'ın bir eklentisi var www.winamp.com'da plugins bölümünde arat bulursun[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar