Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 düşük bel acaip rahattır ya,ama frikik vermek berbat, lokantada sırtı açık olan sandalyeye oturmak bile işkence olabiliyor. bu arada erkeklerin düşük bel giymemesi gerektiği fikrine katılıyorum, salı pazarında su satan düşük bel giymiş ama içine birşey giymemiş olan çocuk yere eğildiğinde ooww owww iğrenç.. yüzünü bile görmedim ama neler gördüm ıyyhh[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 en güzeli Paraşüt Kumaşlı (incecik kumaş) Pantolonlar.Öküz gibi rahat ve bol ve düşük bel :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sorj onun bi üst versiyonunuda mc hammer giyerdi renkli renkli ooOoo ken taçdis[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mc Hammer'inkiler gözümün önüne geldi şimdi! Puahah çok komiktiler ya. Ama şarkı çok güzeldi valla.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cant touch this![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar