Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: zlorwf, 28 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Benim pantolonlarım kendiliğinden düşüyor. Kemer takıyorum düşük pantolonlara=P Benim pantolon düşerse doğal yollarla kaldırıyorum.. 4-5dk sonra gene düşüyo sonra gene kaldırıyorum(pantolonu).. eheh şaka tabii[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Shagrath, 28 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: aadvark en yakn arkdsn ne dıo?? kaşar oldumuzu sölüo[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ama değiliz..[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 28 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: aadvark en yakn arkdsn ne dıo?? kaşar oldumuzu sölüo said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:46 tarihinde demiş ki: ama değiliz.. hehee[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kaşar falan diyince canım fırın makarna çekti ya... Yapayım diycem evde borcam falan yok.. :([signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 28 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: aadvark en yakn arkdsn ne dıo?? kaşar oldumuzu sölüo Let the pm rain begin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi sussanıza giyiyorlar işte ne güzel[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:44 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 28 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: aadvark en yakn arkdsn ne dıo?? kaşar oldumuzu sölüo said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:46 tarihinde demiş ki: ama değiliz.. hehee ehe en yakn arkdasına bak be hayırlı arkds D: mavı komıgıne gttı sanrm bak ne gusel anlaısıoz :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 valla benimki düz mantık ucuza bulursam alır giyerim hiç bir zaman aha bu olsun aha şu olsun demiyorum ama düşük bel rahat ya harbi rahat böle genişsin rahatsın yani...böle bol olsun birazda rahat rahat gez yaya yaya...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kadin vücudunu kapatmak tanrinin yaratisina saygisizlik etmek bence. Düsük bel giyin, giydirin (Ama kilo fazlaniz varsa nolur giymeyin ya :( )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:46 tarihinde demiş ki: ama değiliz.. tüh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ehehe işte bu yüzden yaptım o açıklamayı :)[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Kadin vücudunu kapatmak tanrinin yaratisina saygisizlik etmek bence. Düsük bel giyin, giydirin (Ama kilo fazlaniz varsa nolur giymeyin ya :( ) oha olm bakis acini yiyim ben senin, neden giyiniyorsunki insanlari bu essiz sanat eserinden niye mahkum ediyorsun[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gay misin?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: vimpir, 28 Ağustos 2005 15:11 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Kadin vücudunu kapatmak tanrinin yaratisina saygisizlik etmek bence. Düsük bel giyin, giydirin (Ama kilo fazlaniz varsa nolur giymeyin ya :( ) oha olm bakis acini yiyim ben senin, neden giyiniyorsunki insanlari bu essiz sanat eserinden niye mahkum ediyorsun +1 herkes çıplak dolaşsın![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Gay misin? banami soledin? eger banatsa neden pm atmiyorsun[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 gay vs tartismasi bu konunun disinda kalsin lutfen... ayrica birisine gay misin diye sormak neden asagilamak olarak goruluyor ki? gaylik tamamen cinsel tercih meselesidir, kendi cinsini ya da karsi cinsi secmek bir insani digerinden daha iyi/kotu vs yapmaz. farkli cinsel tercihi olabilen insanlar uzerinden ici bos delikanlilik yapmayin... dusuk bel konusuna gelince, cok dusuk bel rahat olmamakla birlikte yuksek bel de kabustur. cogunuz hatirlamaz, 80li yillarda yuksek bel modasi vardi allahim ne kabustu, o zamanlar pantolonlarin kemerliklerini anneme kestirip oyle giyerdim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 edi "gay" kelimesini kim icerlediki ben sadece banami sordum dedim insan gibi pm atsaydi guzel 1 iliskimiz olabilir :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca [Bu mesaj vimpir tarafından 28 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kızlara yakışıyor tmm peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar. madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun? +1 zuhauha[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: mck, 28 Ağustos 2005 15:33 tarihinde demiş ki: said: trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kızlara yakışıyor tmm peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar. madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun? +1 zuhauha +1[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Head, 28 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki: said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki: valla düşük bel de giyiyorum karnı açık t-shirt de, hareket ederken oramı buramı da çekiştirmiorum..şimdi ben kaşar mı oluorum?gerçi en yakın arkadaşım da öle oldumuzu sölüo ama neyse.. O_o Üzülerek lol :([signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korialstrasz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 dincimisin, milletin kılık kıyafetinden sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kızlara yakışıyor tmm peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar. madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun? +231546582 aşağı çekmedeki amaç: sanırım "biz namusluyuz" demek istiyolar.. :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Düşük bel giymek saçma geliyor... Ve bazıları o kadar abartıyorlarki Yuhaaa diyorum resmen.. Geçen gün kız arkadaşım giyinişimde beğenmediğin bişi olursa söyliyebilirsin dedi.. Dünde düşük bel ile geldi kadıköy e bağırdım... Nie bağırıyorsun diyo :) zuhahua[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar