Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Saf erkek rottweiler'ımıza çiftleştirmek için dişi aranıyor. İlgilenenlere duyrulur.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok mu ilgilenen?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben gördüm güzel köpek valla[signature][hline]ben seni değil, senin beni sevebilme ihtimalini sevdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 :D havhav.com da dene şansını ilan ver belki orda bulursunda burda zor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 http://www.petarkadas.com/petarkadas.php?tur=742&esariyor=1&irk=1035 Yukarıdaki link eş arayan rottweiler'larin linkleri, popülasyona bakınca 6 erkeğe karşı 1 dişi düşüyor, ama yine de şansını deneyebilirsin... Not: Eş aramasa bile tüm rottweilerlari ararsan başka dişiler de bulabilirsin. Şimdi tek yapman gereken kendine güzel bir sayfa yapıp, sonra da etkileyi fotoğraflarını oraya koymak... Kolay gelsin...[signature][hline]Çakıl (süper köpek) ve benim web sayfamız | ücretsiz, siz de yapın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bir iyilik daha yapacağım, şu anda eş arayan 1 yaşında genç bir kızın da sayfa adresini vereceğim, ismi leyna... İmzamı evcil çöpçatan olarak değiştirmeliyim, kolay gelsin... :)Sayfasıhttp://www.petarkadas.com/sayfam.php?koporkFotoğrafları[signature][hline]Çakıl (süper köpek) ve benim web sayfamız | ücretsiz, siz de yapın![Bu mesaj petarkadas tarafından 28 Ağustos 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar